• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Easy Sativa zółknące liście

Wyszukiwarka Forumowa:

E Sativa

Active member
Buchów
0
Witam zwracam sie do was z uprzejmą prośba abyście pomogli mi w małym problemie :

zasadziłęm w tym sezonie 4 x EASY Sativa od famale seeds wszystko fajnie rosło aż do momentu w którym roslina mi zaczeła kwitnąc ,

główne partie liści robią sie zółte ale te partie na których bedą owoce są w normie , niewiem czy przesadziłem z nawozem czy roslina tak ma właśnie się zachowywać ;/

do tej pory podlewałem ją Plantonem S i biohumus , teraz podlewam ja plantonem K i Hesi super Vit ,

miał może ktos kiedyś ta odmiane ??

G

Gość

Guest
Jakie dawki plantonu podawałeś? Jeśli większe od zalecanych, to przenawożenie. Biohumusa raczej nie przedawkujesz, ale też nie ma co przesadzać, nigdy nic nie wiadomo :freak:
Zrób flusha ;)

E Sativa

Active member
Buchów
0
dawałem 4 pelne łyzki plantona S na 20 litrów wody i podlewałem tym co 2-3 dni ,4 krzaki ,

jutro wrzuce fotki krzaczków

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Zdjecia...
No chyba ze chciales napisac ten temat na forum jasnowidzow

Vegi

Well-known member
Buchów
0
co 3-4 dni podlewałeś to zbyt dużo zalecana dawka 7-14 dni przynajmniej bo roślina musi wykorzystać te składniki które wlałeś jej np. te 7 dni . teraz flush i przez przynajmniej tydzien podlewaj czysta woda to przepłuczesz dobrze ziemie

E Sativa

Active member
Buchów
0

dodaje zdjęcia tak jak pisałem wyżej , przesadziłem z nawozami ?

E Sativa

Active member
Buchów
0
zrobiłem flasha ale liscie od góry zółkną od zewnątrz do wewnątrz liscia a u dołu normalnie zółkną ;/

od dołu wyglądaja jakby miały mało azotu lub innego ze składników a od góry jakby były po przypalane nadmiarem któregoś z tych składników

Koem

Well-known member
Buchów
0
Zapodaj im nawozu dolistnego, podsyp je dolomitem, do wody którą podlewasz też dodaj trochę pana D dla wyrównania ph

Green Farmer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jak masz koncowki lisci popalone to znaczy ze przenawozone czyli flush i spokojnie z nawozami bo " za duzo to i swinia nie zje" a te dolne zolte lisice to wg mnie problem z pH podsypuj dolomitem po 2 garsci na krzaka co 2-3 tygodnie i powinno byc dobrze

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół