akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

easy sativa

Wyszukiwarka Forumowa:

chill0oout

Well-known member
Buchów
2
siema wszystkim.dzis bylem na spocie spryskac jeszcze raz topsinem.nie wiedzialem ze to wszystko jest tak męczące i zaczynam w ch**u miec ten out.komary i konskie muchy zyc nie dają.moze to sprawa 4 porannych piw. bo kto pije z rana jeszcze ku**a przed wyjazdem na spota?!nie mam pojecia co to jest ale moze jakies niedobory czegos tam.moze ktos wie... oto foto:jaraczz::

konce lisci są jasniejsze a łodygi robia sie czerwone i to na całym drzewku nawet ta gruba główna.co to moze byc?

a tu mam zawodnika wagi piórkowej royal dwarf ledwo wyskoczył a juz kwitnie 10 dzien he...

Uchlak

Well-known member
Buchów
0
nie denerwuj się o komory, ubieraj się moro, pryskaj jakimś gównem od komarów i będzie git, głowa do góry wariat, trochę popracujesz teraz, a potem będziesz miał palenia no i bezprzypałowa miejscówa widocznie, bo kto chcę łazić tam gdzie są komary? Byle do :harvest: pozdro

Klamca_88

Well-known member
Buchów
0
Bo to niby trzeba pieścić jak Dziewczyne a na dłuższą mete jest to zwykly chwast, przekonałem się przy uprawie in. Wygląda jaby zdychała, a 3 dni później zieleń z niej ścieka wręcz, hehe. Odpusćiły owady całkiem ją? Bo chyba kupie magusa.

Plamistość i pleśn to to samo? Bo topsin to chyab na pleśń jest, tak kojarze.

chill0oout

Well-known member
Buchów
2
hehe wariaty ja przestaje pic i biore sie za te rosliny bo poleciałem w cug dosłownie :smokee: macie racje bo to tylko chwilowe podłamanie po kacu.to jak?
zadnych zdan na temat lisci?poszukam czegos moze cos znajde ale nie dzis bo jestem zrobiony a pisze prawie piętami :yeahh: z fartem :spalony:

---------- Aktualizacja posta 23:11 ---------- Czas poprzedniego posta 23:08 ----------

Bo to niby trzeba pieścić jak Dziewczyne a na dłuższą mete jest to zwykly chwast, przekonałem się przy uprawie in. Wygląda jaby zdychała, a 3 dni później zieleń z niej ścieka wręcz, hehe. Odpusćiły owady całkiem ją? Bo chyba kupie magusa.

Plamistość i pleśn to to samo? Bo topsin to chyab na pleśń jest, tak kojarze.
magusa uzywałem i dał rade przedziorkom na plamistosc lisci uzywałem topsin i tez spoko wiec polecam :smokee:

Ostatnia edycja:

farmerxxx

Well-known member
Buchów
0
Od komarów polecam godziki w spirytusie namoczyc tak ze 3 dni potem sie tym opryskac działa w 100% przynajmniej u mnie ale na muchy i slepaki nie mam środka:spalony:

chill0oout

Well-known member
Buchów
2
dobra dosc juz o tych komarach <joint> dzis mnie meczy kac tez wiem co mam robic <sex> te liscie co żółkną to chyba brak magnezu.nie mam nic chyba z magnezem ale poszukam jeszcze dokładnie.jak załatwie troche lepszy aparat to zrobie fotke teraz mojej maskotki którą przedstawiałem wyzej.myśle ze jeszcze z tydzien i kosa.ale sie jeszcze poradze was.mialem dzis pryskac jeszcze asahi ale mnie cos bark nawala od 2 dni to chyba zakwasy wiec nie pojade bo trzeba tam czesto uzywac samych rąk do podciagania sie aby dojsc na spota<lol2> ręce do nieba za brak przypału dla siebie i innych elo<joint>

chill0oout

Well-known member
Buchów
2
Tu jest jedna gałązka Royal Dwarf bo nie mogłem sie powstrzymac.reszta drzewka posiedzi jeszcze w glebie z 10 dni zeby napuchło jesli jeszcze ma taki zamiar.Oto ona :

Fotki dalej jako takie ale postaram sie o cos lepszego jeszcze.Ogólnie po wyschnieciu i usunieciu łodygi zostało 2g.Topy troche mało zbite wiec moze jeszcze nie doszła do konca jeszcze ale daje rade jak na mozna powiedziec pierwsze swoje palonko<joint> Zapach taki troche mięty na poczatku był później jakis jakby sosny chyba :smokee: Pozdro

DoktorGreen

Well-known member
Weteran
Buchów
808
znam RD ziomek tez przy wypuszczaniu dymu jest taki mietowy smak czuć.pisz co z tymi wiekszymi roslinami i daj nowe foty bo ciekawy jestem

chill0oout

Well-known member
Buchów
2
No własnie nie mam czym dalej zrobić fotek.Na koniec na pewno coś będzie a do tego czasu lepiej oglądać inne fotorelacje.Następny out będzie o niebo lepsze.Pozdrawiam:spalony:
wie ktos jak to jest z ripenem czy mozna to jednocześnie łączyć z plantonem??

Ostatnia edycja:

DoktorGreen

Well-known member
Weteran
Buchów
808
no jestem jestem.mało kiedy wbijam na privy i czytam a juz napewno prawie nigdy nie odpisuje nie wiem czemu <joint> ja ziomek dawałem na 1,5 l. wody 8 ml. ripenu i małą łyżeczke plantona.to wszystko razem mieszałem i pod planta.czy tak mozna ? to ja nie wiem ale robiłem i wydaje mi sie ze nie zaszkodziło <joint> też mi sie spieszy jak cholera z tym a jak nie pospiesze to będe czekał 4 tygodnie jeszcze.jeszcze cyba raz tak podleje i spryskam topsinem i odwiedze spota koło 4-5 październik i kosa bo pogoda coś nie dopisuje...pozdro<joint>

chill0oout

Well-known member
Buchów
2
No właśnie jedna moja passion#1 o której nie pisałem została wczoraj ścięta.miałem ją potrzymać jeszcze z tydzień ale ktoś zrobił dość widoczną droge do mojego spota i prawdopodobnie czekał tak samo jak ja.Oto kawałek z krzaka:

Wydaje mi się że jeszcze za wczesnie i nie do konca tego sie spodziewałem ale wolałem to niż żeby jakiś cw*l mi za***ał.

Jak myślicie? Oczywiście dalej bronie sie tym że pierwszy out :smokee:

chill0oout

Well-known member
Buchów
2
No i przykra wiadomość dla mnie bo spot na którym była prowadzona fotorelacja został okradziony.Szczescie w nieszczesciu bo był na sprawdzenie wiec jedna roślina skradziona nie wiecej bo mialem w przyszłym roku dac ok.10 passionow.Spot był jak twierdza i prawie nie do wykrycia...:pr:Kiedyś ich złapie tych sk***y tych synów.
Można przeniesc do zakonczonych.

weedwiz

Well-known member
Buchów
0
Wielka szkoda :pl: łap bucha na nierezygnowanie,zawsze jakaś kur.. się znajdzie i się kończy kariera

chill0oout

Well-known member
Buchów
2
To nic mam coś na pocieszenie <lol> I znowu nie wiem co napisac.Uważać? To chyba już wspominałem.Nie ma twierdzy bez wykrycia <joint>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół