• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Easy Sativa

Wyszukiwarka Forumowa:

Aspire

Well-known member
Buchów
0
Witam, zaczynam się niepokoić ponieważ moja easy sativy nie kwitną, nie mam pojęcia co im jest, jedna ma ponad 2m druga trochę niższa i pokazały płeć, jeszcze tak nie dokładnie...jest sens się nimi opiekować czy wyrwać i makumba? Dojdą w ogóle czy są marne szanse ?

iceasafari22

Member
Buchów
0
albo pokazały płeć albo nie, jak pokazały to kwitnie jak nie pokazały to nie kwitnie :)

Aspire

Well-known member
Buchów
0
pokazały ale bardzo słabiutko, gdzie nie gdzie tylko widać z jednego białego włoska.

Aspire

Well-known member
Buchów
0
Ale czy potem zdążą dojść do końca września ?

G

Gość

Guest
najwyżej zaopatrz się w środek przeciwko pleśni i stosuj go zapobiegawczo, u mnie 1 ES dopiero kwitnie na szczycie, druga ociąga się ale nie mam powodów do niepokoju, zawsze coś skoszę <shiza>

Aspire

Well-known member
Buchów
0
No chłopy dzisiaj po zajściu na spota aż mi się morda ucieszyła, kwitną! :spalony: teraz pozostało mi już tylko czekać.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół