akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ej pomóżcie

Wyszukiwarka Forumowa:
Z

ZIOŁOMAN

Guest
a jest jakis zmieniony głos czy cos bo moshe ku**a dzwonici :puker: :puker: :puker:

[ Dodano: 2006-03-14, 19:49 ]
a jak do mnier zadzwoni jest jakiś głos zmieniony czy cos :puker: :puker: :puker:

Z

ZIOŁOMAN

Guest
a to dobshe nom ja lece nara a czemu ty masz ggrupe przyjaciel a ja nic nei mam albo ja mam poziom 1 a ty 9 czemu tak jest
:thumleft: :thumleft:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Bo piszesz "dobshe". Wnioskuję po tym, że twój wiek nie przekracza 15 lat. Pomyliły Ci się fora. www.bravo.pl , to jest coś dla ciebie !

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wezcie 1,5g do 2g i spalcie sobie z lufy albo butli(za***ista) albo z bata :> spal i wypij sobie piwko naljepiej i idz w jakies cieple i wygodne miejsce :D nie ma to jak spalic sobie 1g i suiasc przy goracm kominku tak jak ja :D

vokus

Well-known member
Buchów
0
ty lepiej nie pal bo się jeszcze zesrasz ze strachu ZIOŁOMAN

D

delete

Guest
wlasnie jak dobry towarek dobry buszek i bedzie sobie latal pyta sie koles jaka faza jest nom ja bym odpowiedzial czasem mozesz sam zobaczyc a mianowicie jak se cos wkrecisz to tak bedziesz mial:)

strzala

Active member
Buchów
0
panowie luuz :) Ja za pierwszym razem kuzyłem 1,5grama na 3 i byłem tak troche mocniej niz srednio zbakany ale z zakresu 1-10 to tak 7,5

szareczek

Active member
Buchów
0
Ja za 1 azem to miałem halucynacje których już nigdy wiecej niemiałem.
na początku myslałem ze siedze sa sacharze jak patrzyłem na meble to myślałem że to wydmy z piachu... Póżniej widziałem bańki mydlane wszędzie które latały wokół mnie..
Faza mi zeszła po 2,30 godziny ? paliłem wtedy białą dame za 1 razem, więc lepiej wy tak ostro niezaczynajcie lepiej, bo tam poumieracie..na sam poczatek zapal sobie jakiegoś polaka bo itak pewnie faza cie złapie po nim :)

art610

Well-known member
Buchów
0
No ostatnio jak paliłem to mi się mięśnie zjezdzały do pozycji embrionalnej;]. Trzymało mnie 4 godziny aż sam się dziwiłem ;]. Jak miałem zjeśc obiad to zamiast mchcieć mi się jeść to na odwrót było ;]. Pół kanapki mi uciekało dookoła stołu. Trzba uważać bo jak się trafi high grass to moze trzymać długo ;]. a tak btw ile trzeba by spaliś cmentarnej sieji żeby się wkopać?

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
A ile trzeba spalić trafki od dilera, żeby się zjarać ?

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
Ja jaram ok 10g na tydzien ale i tak jest za malo .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół