akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ej pomóżcie

Wyszukiwarka Forumowa:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
MASTERIO napisał:
Ja jaram ok 10g na tydzien ale i tak jest za malo .

Hehe, jakbym tak palił rok to już by mi się żygać chciało ...

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
Ja tak pale ponad 5 lat i nie zapowiada sie zeby zygac mi sie chcialo wrecz odwrotnie .

SND

Well-known member
Buchów
1
hwdp

Dodano: 2006-03-25, 15:42
ty nie wkrecaj sie tak z ta matka bo tylko paranoje bedziesz mial pie**ol to zajaraj posmigaj sobie ze znajomymi,pie****nijj piwello i smigaj do domu,a jak stara sie przypluje to jej powiesz ze piwko piles i tyle

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
O stary co Ty bendziesz co bendzie jak przyjdzie Ci pierwszy raz sie je**ć z dziewczyna ;]
Paranoi dostaniesz:p

A tak serio jak spalisz 2 gramy (bo bat to jest pojecie względne:p) na 4 i nic nie poczujesz to uscisne Ci reke :D

jaracz

Well-known member
Buchów
0
2g na 4? nie wiem jak na początku bo w sumie ja za pierwszym razem spaliłem gieta na 3 ale teraz jak bym spalił 2 giety na 4 to bym odleciał :D :cat:

gez

Well-known member
Buchów
0
Dojrzej emocjonalnie potem sie wez za jaranie.

M

Melckor

Guest
Ja pale rok, od 6 miechów dzień w dzień i jakoś dobrze mi sie żyje, nie mam żadnych problemów, a co do pytania, to nie zejdzie nigdy, marihuana odmieni twój mózg i już na zawsz bedziesz pragnął tej fazy :D:D buahahahah <evul>

B

blesius

Guest
Powiem tak. Trzeba poznać potęge jarania a wtedy to już jest pięknie i kapujesz o co w tym chodzi. Jeżeli ktoś zapalił raz czy dwa nie pozna się na prawdziwym palniu. A więc lufka w dłoń (oczywiście w Holandi ponieważ tam jest legalizacja :D)

Wesołych Świąt Ziomy

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
a jak ktos mu sprzeda 2 giety białej damy hemika z herą to chyba go zamiecie
umnie teraz niema jak kiedys dobre zioło teraz zastopili hemią ze jeden zip i tylke cie widzieli lepiej palic swoje

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Nie sprzedają konopii z ku**a herą, ludzie. Ile razy to trzeba powtarzać, że to się zwyczajnie nie opłaca.

M

Melckor

Guest
-=*BerniO*=- napisał:
sprzeda 2 giety białej damy hemika z herą
o lool -_- kolejna bajka tu tałzent and siks -_- z herą :0 może po 25 jeszcze za g :sunny: :pl:

E

Exil

Guest
no z hera to moze niemieszaja ale z Opium tak,mnie bolaly kosci po takim towarze z opium.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
To zapewniam, że to nie było opium.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
z tego co wiem to opium to heroina...!!ale to prawda ziolo bywa mieszane z hera ale to raczej nie w polsce!!to raczej taka bajka jak z pigulami na herze albo na koksie!!tylko ze pigula kosztowala by wtedy minimum z 40zl!!a nie 8

[ Dodano: 2006-04-17, 15:49 ]
taksamo jakby giet ziola kosztowalby z 70zl to moze byc zamoczony w herze!!tak wtedy 0.2grama by wyszlo hery!!

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Opium to nie heroina. Opium to morfina, powiedzmy. Heroina to heroina. Jedyne co je łączy to przynależność do tej samej grupy opiatów.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół