nasiona marihuany

Ej pomóżcie

Wyszukiwarka Forumowa:

UseRSppC

Member
Buchów
0
No właśnie widzę... My rulez zamiast Me rulez :p. Ale co tam. Nie czepiam się. A na pierwszy raz to myśle że dżisek na 4ech by wystarczył - z tym że wszystko zależy od ziółka. A co do hery - nie wierzcie w bajki, już prędzej uwierzę w opium (jeden chłop z klasy mojego ziomka spalił kiedyś skuna po którym miał objawy jak po opium...). Na pewno nie którzy dilerzy dodają jakiś uzależniający syf do swojego palenia - ale to raczej nie hera a jakieś "odpady"...

rudy

Well-known member
Buchów
0
nie ma reguły ile bedzie Cie trzymalo
ja jestem doswiadczony i czasem trzyma mnie 30-60 minut a raz trzymalo mnie 4 godziny :silent:
najlepiej wygospodaruj sobie czas okolo 4-5 h np kiedy mama idzie rano do pracy to zajaraj sobie o 10 powiedz ze idziesz do kumpla bedziesz okolo 15-16 i nie bedziesz mial zadnego przypalu po powrocie do domu
co do duzych ilosci najlepiej daj sobie spokoj na poczatku bo mozesz miec za mocna piz*e wkrecisz sobie negatywny film i bedziesz mial uraz do jarania juz moze nie bedziesz chcial jarac :scratch:
pozdro

kkelol

Well-known member
Weteran
Buchów
5
ja nigdy nie zpomne jak palilem pierwszy raz nad jeziorem :) taka miaem za***ista bombe, fajne wkrety i wogole. pierwsze razy lepiej palic z kumplami w jakims spokojnym miejscu zeby sie nic nie w***alo. ja jak palilem chyba 5 czy 6 raz to mi sie wkrecilo ze umieram i musze zadzwonic na pogotowie ale po 10 minutach sluchania muzy zapomnialem o tym :)

Mr. Cannabiz

Banned
Buchów
0
Czy 2 gramy na dwoch to nie za duzo jak na moj pierwszy raz ??
:albino:

.::ARKAN::. - wypisujesz takie same pytania w kilku różnych tematach, wyluzuj.
Jak na pierwszy raz to za dużo, połówka wam wystarczy

L

Lift

Guest
Jasne ze za duzo. niewiem ile g na pierwszy raz ale 2g to napewno za duzo

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Mr. Cannabiz napisał:
po co zadajesz to samo pytanie w kilku tematach?
jak sie przejarasz to co najwyzej sie zbeltasz. Nic strasznego, sprobowac nie zaszkodzi.

R

Raz

Guest
na pierwszy raz myśle że 0,25g wystarczy
pierwsze masy to za***iste przeżycia

rudy

Well-known member
Buchów
0
Raz napisał:
na pierwszy raz myśle że 0,25g wystarczy
tez tak mysle jaralem 1 g na 4 za pierwszym razem i mialem nawet dobrze :queen:

F

fOG

Guest
" ehe was tu nie powinno byc powiedział bóg do ludzi " co wy ? o co tu wogule biga,koles chce zajarac bo jego " ziomy " palą :thumright: kto Ci cokolwiek sprzeda ? ja bym nie ryzykował,namów ziomów zeby zaczeli pic wode mineralną,a cała reszta pisze bez sensu,jak ja paliłem to nie wiedziałem co to jest internet,mało kto wiedział, pomóżcie mi zasunąc szuflade,boje sie gnomów które są natarczywe i bardzo nie miłe

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
" ehe was tu nie powinno byc powiedział bóg do ludzi " co wy ? o co tu wogóle biga,koles chce zajarac bo jego " ziomy " palą :thumright: kto Ci cokolwiek sprzeda ? ja bym nie ryzykował,namów ziomów zeby zaczeli pic wode mineralną,a cała reszta pisze bez sensu,jak ja paliłem to nie wiedziałem co to jest internet,mało kto wiedział, pomóżcie mi zasunąc szuflade,boje sie gnomów które są natarczywe i bardzo nie miłe
przyk***iony jestes z deka.

F

fOG

Guest
Shadow, pracujesz z dziećmi ? ciebie instruowali ? odmierzali ? szykowali ? ku**a co to jest ?
Shadow napisał:
przyk***iony jestes z deka.
,specjalnie dla ciebie bede pisal troche prosciej,widze ze sie pogobiles,stajecie murem za cieciem a od wladcy sie odsowacie, aha jesli chcesz zemną pisać...musisz byc umówiony

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1

mysle ze Powinles na pierweszy raz wypalic 60 gramowego blanta...

F

fOG

Guest
Czy 2 gramy na dwoch to nie za duzo jak na moj pierwszy raz ??[/quote napisał:
co dla niektórych dawka smiertelna,ku**a... po co sie pytać o tak niedorzeczne rzeczy,proste... bijesz 1 rurke,jarasz,bakasz,ciagniesz to jak druta...odczekasz mało ? bijesz drugą jarasz,bakasz,ciągniesz to jak druta moze przezyjesz....jak sie uda

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół