• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

euforia auto dziwne kwitnienie

Wyszukiwarka Forumowa:

szs

Active member
Buchów
0
witam moja euforia ma strasznie dziwne topki są małe zbite nie wiem czy to już po kwitnieniu czy dopiero ma zamiar kwitnąc pyzatym nie znam jej daty wysadzenia ale ok 2,5 - 3 miesiące proszę o spojrzenie na to fachowym okiem pozdrawiam

SAME TOPKI

Samar

Well-known member
Buchów
0
Ona już zakwitła musisz sam sprawdzić w jakim stopniu weź sobie lupę i zwróć uwagę na małe białe włoski jeżeli nie są przezroczyste tylko mleczne to tnij poza tym z niej cudów nie będzie ja bym juz ciął

szs

Active member
Buchów
0
włoski są przezroczyste wyrwałem go ale jak zobaczyłem ile jeszcze jest kwitnących topków pod spodem to wsadziłem go w doniczkę i poczekam jeszcze ze 2 weeksy

Samar

Well-known member
Buchów
0
Z dwa weeksy to on może do siebie dochodzić jak go wyrwałeś ale zostaw go jeszcze jak tak uważasz pozdro

D

delete

Guest
Mogę się mylić, ale mi to na jakąś hermę wygląda<coolpalacz>

szs

Active member
Buchów
0
no co wy nie jest zapylony herma to tez nie jest bo wcześniej kwitło ze szczoteczkami jak samiczka,

---------- Aktualizacja posta 18:57 ---------- Czas poprzedniego posta 18:37 ----------

wypierdniczyłem ja w huyom nie będzie mi taki karakan szpecił ogródka :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół