• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Euforia Feminized - outdoor

Wyszukiwarka Forumowa:

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
7
Witam nasionka f2seeds, wysadzone 1 czerwca, niestety mam tylko dwie fotki z 3 tyg przed i aktualne
gleba pH 6.0-7.0
Nawozy Biohomus, Asahi, PlantonK
Kwitniecie: od ok 2 tyg

Foto z dn. 10.08

Foto z dn 18.08

kref095

Well-known member
Buchów
0
tak z ciekawości ile litrów ma donica i jaką masz tam ziemie ?

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
7
Donica 20L , ziemia uniwersalna , sypana od czasu do czasu dolomitem

---------- Aktualizacja posta 22-08-2012 11:24 ---------- Czas poprzedniego posta 19-08-2012 13:30 ----------

Witam, mały up, Euforia ladnie kwitnie. ;)

NoName, tez juz kwitnie okazal sie panienka ;) (Pozne LST)

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
7
Witam :) Up, Euforia rosnie bardzo ladnie, puchnie wszystko w oczach z dnia na dzien.. Pogoda dopisuje u mnie, wrzesien tez ma byc sloneczny wiec mysle ze bedzie ok :) Zapach euforii bardzo przyjemny juz czuc przy wejsciu :) Moj NoName tez kwitnie w najlepsze tylko ma mniej swiatla od Euforii :)

Euforia

NoName:

:spalony:

ramber

Well-known member
Buchów
0
3mam za ciebie kciuki i dodawaj zdjęcia ;D słyszałem że euforia Bardzo dużego top-a wykształca ;) muszę to zobaczyć :jaraczz:

Moby Dick

Member
Buchów
0
przeciecz euforia nie dochodzi w naszym klimacie a po drugie wątpię żeby to była ta odmiana...

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
7
majster, po co miałbym sćiemniać? Miałem 4 auto, 2 ak ww ( ktorych nie kiełkwoalem wogole) i 1 euforie , nie pomylilem sie bo wszystkie od wsadzenia w ziemie mialem podpisane nazwy ;)

---------- Aktualizacja posta 31-08-2012 19:28 ---------- Czas poprzedniego posta 28-08-2012 17:11 ----------

Ogarnalem lepszy aparacik, pare zdjec makro ;) (Wiczorem wstawie zdj calej euforii bo byl lekki przypal na spocie)

NoName:

Euforia:

I co sadzicie?

Moon

Well-known member
Buchów
0
palenia troche będzie ale z tą euforią coś nie chce mi sie wierzyć zobaczymy co z tego będzie, będe zaglądał pozdro

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
7
Foty calego krzaka, ile na oko wyciagne z niego?

---------- Aktualizacja posta 13:00 ---------- Czas poprzedniego posta 00:49 ----------

Z racjii tego, ze pogoda 16-dniowa, chu*a sie sprawdzila, kupilem Topsin 4 dni tem uzrobilem oprysk, i moje pytanie co ile taki oprysk stosowac?
JAkies chorobsko.. czym to leczyc?

---------- Aktualizacja posta 06-09-2012 15:21 ---------- Czas poprzedniego posta 01-09-2012 13:00 ----------

Up

Euforia:

NoName:

Ostatnia edycja:

breathe the pressure

Well-known member
Buchów
0
No prosze, a myślałem, że nie ma opcji, żeby euphoria doszła.
Ile? ciężko określić.. No ale myślę, że na chwilę obecną min. te 60 będziesz miał, możesz zebrać nawet grubo ponad sete jak o niego dobrze zadbasz i pogoda dopisze. Ale wiesz, to takie gdybanie. Napisz po ścince ile wyszło.

buch123

Well-known member
Buchów
0
Ile ma mniej więcej wysokości ?

Z fartem i do końca ;)

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
7
Ma jakies 1.80m +, coś czuje, ze flo zajmie mi troche długo, ale zobaczymy. Liscie na dole zolte i jakas "rdza" na lisciach , zolte stawiam na brak azotu, podlewam plantonem raz na 3 dni po 0,5l na planta, a ta niby rdza od czego ?

kref095

Well-known member
Buchów
0
Z tym liściem to może być przenawożenie magnezu i przez to brakuje Manganu(MN) jak masz jakiś chemiczny nawóz sprawdź czy nie ma tam tego jak będzie zrób oprysk na liście.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół