Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam nasionka f2seeds, wysadzone 1 czerwca, niestety mam tylko dwie fotki z 3 tyg przed i aktualne
gleba pH 6.0-7.0
Nawozy Biohomus, Asahi, PlantonK
Kwitniecie: od ok 2 tyg
Witam Up, Euforia rosnie bardzo ladnie, puchnie wszystko w oczach z dnia na dzien.. Pogoda dopisuje u mnie, wrzesien tez ma byc sloneczny wiec mysle ze bedzie ok Zapach euforii bardzo przyjemny juz czuc przy wejsciu Moj NoName tez kwitnie w najlepsze tylko ma mniej swiatla od Euforii
majster, po co miałbym sćiemniać? Miałem 4 auto, 2 ak ww ( ktorych nie kiełkwoalem wogole) i 1 euforie , nie pomylilem sie bo wszystkie od wsadzenia w ziemie mialem podpisane nazwy
---------- Aktualizacja posta 31-08-2012 19:28 ---------- Czas poprzedniego posta 28-08-2012 17:11 ----------
Ogarnalem lepszy aparacik, pare zdjec makro (Wiczorem wstawie zdj calej euforii bo byl lekki przypal na spocie)
---------- Aktualizacja posta 13:00 ---------- Czas poprzedniego posta 00:49 ----------
Z racjii tego, ze pogoda 16-dniowa, chu*a sie sprawdzila, kupilem Topsin 4 dni tem uzrobilem oprysk, i moje pytanie co ile taki oprysk stosowac? JAkies chorobsko.. czym to leczyc?
---------- Aktualizacja posta 06-09-2012 15:21 ---------- Czas poprzedniego posta 01-09-2012 13:00 ----------
No prosze, a myślałem, że nie ma opcji, żeby euphoria doszła.
Ile? ciężko określić.. No ale myślę, że na chwilę obecną min. te 60 będziesz miał, możesz zebrać nawet grubo ponad sete jak o niego dobrze zadbasz i pogoda dopisze. Ale wiesz, to takie gdybanie. Napisz po ścince ile wyszło.
Ma jakies 1.80m +, coś czuje, ze flo zajmie mi troche długo, ale zobaczymy. Liscie na dole zolte i jakas "rdza" na lisciach , zolte stawiam na brak azotu, podlewam plantonem raz na 3 dni po 0,5l na planta, a ta niby rdza od czego ?
Z tym liściem to może być przenawożenie magnezu i przez to brakuje Manganu(MN) jak masz jakiś chemiczny nawóz sprawdź czy nie ma tam tego jak będzie zrób oprysk na liście.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.