akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Extasy

Wyszukiwarka Forumowa:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
po wudce z tego co zauwazylem to pixa szybciej wchodzi a jesli chodzi oslabienie fazy przez alko to to ruznie bywa!jak sie wypije nieduzo to mozna tego nie odczuc a innym razem tak!to zalezy tez jaka jest pigula,czy jest sie naczczo i wogule!jedyne przeciwwskazania to to ze mozna sie zchewtac po dropsach gdy sie do tego pije alkochol ale wystarczy po lyknieciu dropsa odczekac jakies 30min az zacznie sie pic!
Tyle moze byc lipa ze ostatnio czesto XTC jest z dodatkiem DXM a ten zwiazek z duza iloscia alkocholu moze byc niebezpieczny
kaczor20 napisał:
[ Dodano: 2006-12-29, 00:23 ]
A np jak zjem se dropsa o 20 powiedzmy ze do 22 fazka bedzie juz spokojniesza bardziej zejsciowa i wtedy zaczne chlać alko... to juz chyba lepszy pomysł co?
najlepszy bez apelacyjnie na zejscie po dropsach jest dobry lolek!zwala znika,faza wraca i jeszcze jest sie lekko spalonym...

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
umiesz czytac?przeciez pisze ze pilem do dropsow!niema zadnych powiklan!mozna sie zchewtac jak sie lyka i odrazu pije chociaz ja tak robilem i lajt byl...

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Heh ok. A ile wtedy wypiłeś i czego i czy miałeś jakieś złe odczucia?? czy wyraznie czułeś ze cos nie dziala jak powinno??

terrorister

Well-known member
Weteran
Buchów
6
ja miasłem taką akcje.
szukamy baki nie zmontowaliśmy bo małe pakiety były kółka ponoc dobre (bacardi czy tez nietoperze jak to na to mówili) no i fakt dobre:D:D zarzuciliśmy i szukamy dalej ale już zeroi pakietów więc do domu powrót. w trzech zakupiliśmy litr jakiejś wodki no i pijemy bo nic innego do roboty nie było. wychlaliśmy to plus jakąś bibke opalilismy bo znajomy miał pare hitków było no i jeszcze poszliśmy po 0,7 flaszki wypilismy to zostało w flaszcze może na dwa kielony i usneliśmy poprostu sie film ***ał stara kumpla nas buydziła ale bez skutku. rano sie budzisz na pełnym kacu i poważnie nadupcony. morał taki że mozna sporo wypić ale obudzisz się na***any tak było w 1 przypadku moim kuzyna i znajomego:D:D:D

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
raz wypilem bardzo duzo i niewiem co sie dzialo bo ***al mi sie film!ale to co pamietam to bylo fajnie:)jak pilem do siupy czy extaz to zawsze czulem sie swietnie!a bania na zejscie jest jak znalazl!ale uwaga nie mieszalem alkocholu z pixami co teraz sa w polsce co czasem zawieraja DXM!tu moga wystapic powiklania!a przy dobrych pixach jedyne czego mozesz sie obawiac to ze mozesz wyrzygac niedokonca strawiona pigule!

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
w sumie widze że jak kto woli ja niepolecam bo ja lubię czysta i na maxa wy***aną banie na imprezy czyli lubie po prostu techniczne rytmy i zapie****anie do białego rana i jeszcze dłużej a potem zachlać z***ke lub spalic to luz, jak wypije na dropie to szybko śmigło urywa tzn chociaż jażysz to kołyszesz się w te i tamte pie****isz jak za***any meserszmit i wogóle niby lajt na bani ale nietomny, dlatego niechlam jak zażucałem piguły góra 1 browar. ale jak kto woli

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Wysłany: Dzisiaj 22:05

w sumie widze że jak kto woli ja niepolecam bo ja lubię czysta i na maxa wy***aną banie na imprezy czyli lubie po prostu techniczne rytmy i pier**** do białego rana i jeszcze dłużej a potem zachlać z***ke lub spalic to luz, jak wypije na dropie to szybko śmigło urywa tzn chociaż jażysz to kołyszesz się w te i tamte pier******** jak za***any meserszmit i wogóle niby lajt na bani ale nietomny, dlatego niechlam jak zażucałem piguły góra 1 browar. ale jak kto woli
to zalezy jakie to sa pixy takze!jak zfecone to mniej wplynie wodka na faze!oczywiscie ja takze wole czysta extaze bez alko ale pisze tylko ze zdazylo mi sie tak!Takze co do picia do dropsow alko. to nie ma przeciwskazan o ile w tych pixach jest to z czego przewaznie robia dropsy!bo moze sie zdazyc ze do pixy bendzie dodane jakies gowienko co z alko zazywac nie mozna!roznie to bywa!zeby byc pewnym ze jakies wynalazki nie sa dodane czy tez DXM to jak chce sie pic do dropso to mozna by bylo wypic 1 browarka powiedzmy i poczekac jakis czas czy sie cos bendzie dzialo niepokojoncego!przy takiej ilosci alko jak by w dropsie bylo cos "niefajnego" to nic powaznego sie nie stanie!no przynajmniej nie przez ten alkochol jak cos bo zreszta z dropsami to ruznie bywa!zawsze mozna sobie zgona zaliczyc albo dorobic sie jakis chorob serducha :geek:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Co sądzicie o piciu wódki na zejściu dropsa?? po 2h głównej fazy nie liczac wejscia... czy wtedy w pewnym sensie z wykresu faz tego wieczoru bede juz mogl wykreslic MDMA??Ze juz zchodzi to mam w dupie i pije wódkę... Czy MDMA bedzie dawało o sobie znawać?? A co najprawdopodobniej moze miec miejsce po zjedzeniu piguły(na raz lub po 2 razy 0,5) na fazie alkoholowej?? powiedzmy po wypiciu 0,3l a potem jak juz druga zejdzie dopicie 0,2l :D lol ale zem zakombinował... starajcie się mnie zrozumieć i nie wqrzajcie sie na moje posty bo to jest wazny wieczór i chce zebyscie sie podzielili opiniami na temat moich planów.

[ Dodano: 2006-12-30, 01:04 ]
Aha chce dodac ze pille to czerwone rolexy(te dobre) były sprawdzane przzez znajomych mowia ze to piguły rekomendowane przez "instytut matki i dziecka" czyli lokalnych intoksynatorów. pzdr

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
kaczor20 napisał:
Co sądzicie o piciu wódki na zejściu dropsa?? po 2h głównej fazy nie liczac wejscia... czy wtedy w pewnym sensie z wykresu faz tego wieczoru bede juz mogl wykreslic MDMA??Ze juz zchodzi to mam w dupie i pije wódkę... Czy MDMA bedzie dawało o sobie znawać?? A co najprawdopodobniej moze miec miejsce po zjedzeniu piguły(na raz lub po 2 razy 0,5) na fazie alkoholowej?? powiedzmy po wypiciu 0,3l a potem jak juz druga zejdzie dopicie 0,2l lol ale zem zakombinował... starajcie się mnie zrozumieć i nie wqrzajcie sie na moje posty bo to jest wazny wieczór i chce zebyscie sie podzielili opiniami na temat moich planów.
odpowiedzi na twoje pytania juz byly udzielone badz wystarczy pomyslec!mamy to robic za ciebie??
kaczor20 napisał:
Aha chce dodac ze pille to czerwone rolexy(te dobre) były sprawdzane przzez znajomych mowia ze to piguły rekomendowane przez "instytut matki i dziecka" czyli lokalnych intoksynatorów. pzdr

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ta nie napisano mi czy dobrze jest pic wude na zejsciu dropsa i oto mi głównie chodzi...

Nie wiem ile stoją dostaję 2 sztuki za darmo pewnie koło 5zł jak kupujesz 10 sztuk.

Q

Qaz

Guest
Ja na sylwka tez sie zaopatrzylem w pixy rolexy tylko ze rozowe,2 dni temu sprobowalem 1 (byla to moja pierwsza pixa) no i przyznam ze bania dziwna,ale pozytywna jak dla mnie. Strasznie duzo gadalem,muza sie wkrecala i nastapilo totalne wyluzowanie,kochalem wszystko i wszystkich ale tez ruszac mi sie za bardzo nie chcialo.Byl to wieczor z kumplami,duzo palilismy( jak zawsze) i gralismy ps'a.Potem jak poszedlem spac to trudno bylo zasnac ale po okolo 30 min zasnalem,sny dziwne czuc bylo ze to sen po tabsie.No i teraz moje pytanie,co moglo byc w tej pixie?Czy na sylwka jak zjem 2 ,bede duzo palil oraz chcialbym wypic ze 3 browarki to bede mial dobra banie imprezowa(chce troche potanczyc i gadac z ludzmi)?

terrorister

Well-known member
Weteran
Buchów
6
najlepiej nie pij albo mało !?!@# zarzuć groszki ja bym pierwsze donosowo zaaplikował dla szybszej bani a drugie zjadł po pewnym czasie albo tez w nos:D:D ja wiem?? palić no ale tez bez przesady

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
w nos to jak dla mnie lekka przesada jak dla mnie lepiej skruszyć w zębach ale lekko aby niezmiażdzyć bo osad sie przyklei do zęba i łyknąc to też szybko wejdzie i bez upie****ania sie z katarem w kichawie
kaczor czy jak ci tam w sumie sam sobie odpowiedz na pytanie w sposób taki; jaka będzie t aimpra czy towarzyski melanż do przegadania czy jazda w rytm 160 udeżeń na minutę

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
TO będzie fajna domóweczka 17 osób, wódeczka ,hasz, bilardzik i te sprawy ;) pie***le najwyzej cos mi sie stanie :D ale mysle ze wszystko będzie ok... najwazniejsze jest nastawienie :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół