akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Extasy

Wyszukiwarka Forumowa:

virus895

Well-known member
Buchów
0
ja tam wole nature ganja koka nic wiecej nie chce ale koka tez jest niebezpieczna wiec nie radze lepiej zostac przy ganji koke brałem 2 razy i juz nie chce

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
A ja palilem gandzie 2 razy w zyciu. I przy tym moge nawet zostac.

[ Dodano: 2005-10-02, 22:04 ]
E: Kazde dragi sa bezpieczne do pewnego momentu. Wszystko jest dla ludzi. Dopoki przestrzega sie dawki i nie bierze sie z nieznanego zrodla. No i uzaleznienie... ale to kwestia psychiki.

R

Rider

Guest
virus895 napisał:
ja tam wole nature ganja koka
...o klucil bym sie oto ze koka jest naturom bo wcale niejest jest chemiom w 99%, 1% udzialu maja liscie koki... hym jeszcze jak nie bylo tyle chemi... pradawne plemiona azteckie itp robili wywar z lisci koki albo je jedli np: zuli.. choc by przed jakas bitewka wpie****ali zeby sie nacpac i naspeedowac a potem zeznili :twisted: hyhy no ale to bylo dawno i nie prawda :p

...teraz koka, hera i wiele innych tym podobnym sihitow to to samo badziewie

[ Dodano: 2005-10-04, 19:30 ]
...a i tu mowimy o tabsach/extasy a nie o tym czego nielubimy a co biezemy

[ Dodano: 2005-10-04, 19:45 ]
ogladal ktos "human traffic" to taki filmik dokumentalny :lol: o tabsach i o jednym z klimatow jakie wokol tabsach sie kreca polecam

...hym cos mi sie wydaje ze tabsy w tym temacie zostaly zbyt ostro opisane... moze to przez tom specyficznom kultore mowy hehe :p

1

19(L)16

Guest
taaa kokosy to nie taka piekna sprawa jest.to jest silny drag ktory uzaleznia mocniej niz speed (wiem bo widzialem na wlasne oczy jak ziomki dobre schodzily na dno po kokosach,a uzaleznili sie juz po kilku razach :x ) trzeba z tym uwazac zeby sie nie przejechac...

ps dzis jest o 22.40 Traffic - tez za***isty film o prochac...

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
a sluchajcie mam teraz do was takie pytanie. wiem ze jest duzo rodzajow tabs, typu mtv, rr, s, v2, mitshubishi (nie wiem jak to sie pisze), osmiokaty i wiele innych. czy one sie roznia rodzajem i dlugoscia fazy. opiszcie te ktore znacie?

i czy zjad po pigulach jest tez tak dlugi i ucierpliwy jak po fetce?

1

19(L)16

Guest
no pewnie ze roznia sie.kazda pigolka jest inna,niektore maja faze podobnoa do kokosow inne trzymaja dlugo jak speed,po niektorych normalnie idzie sie spac a po niektorych nie usniesz za chiny :) po niektorych czujesz ze umysl jest bystry a po innych jestes rozplyniety.po niektorych nie mozesz sie powstrzymac od tanczenia lub nie chce ci sie tak bawic wolisz pogadac ze znajomkami.dlatego nigdy nie wiadomo przed impreza czy tym razem beda dobre kola czy tez jakies naspeedowane hujostwo.ogolnie wszystkie trzymaja miej wiecej tyle samo. ja osobiscie polecam raby lacosty krzyze i versacze...mocne scierwo :mrgreen:

[ Dodano: 2005-10-10, 22:54 ]
ps.zjazdu po fecie nigdy nie mialem bo nigdy nie wachalem jednak wiem mniej wiecej jak to jest i zjazd po kolkach jest innch "lzejszy". przez caly dzien szumi w glowie i czuje sie takie lekkie odmuzdzenie ale nie jest to meczace :)

R

Rider

Guest
...najlepsze pigoly to takie ktore maja najwieksze stezenie MDMA - najcenniejszy i najlepiej widziany zwiazek w pigolkach :D ...u nas czesto mozna sie spotkac z pigolami nakrapianymi tzn. faszerowanymi jakims dziadostwem lub poprostu mieszane z amfam PCP itd. itd. itd. co niezbyt dobrze wplywa na dzialanie... [wg. mnie] ...niema tej czystej cudownej eufori... wiem co mowie :p heh

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
pierwsze 100 tapsow jest za***ista...potem co 10-ta zdarzy sie taka za***ista jak jedna z 100...po zjedzeniu 300piguł w zciu nie ma juz za***istych piguł... :?

Bito

Well-known member
Buchów
0
po zjedzeniu pierwszych 30-40 jeden drops praktycznie mnie nierusza....dopiero kilka sztuk cos daje....ale niejest to to samo co kiedys...pierwsze 1 moze 15 dropsow jakie jadlem bylo najlepsze....teraz juz nawet zabardzo o nich niemysle bo to strata kasy....choc przy obecnych kosztach ponizej 3zl sztuka czasem sie zdaza...

ktos pytal o "zjazd"....jesli jadles dropsa np. na imprezie wruciles i normalniesie wyspales po wstaniu czlowiek zazwyczaj ma "pustke" w glowie....powinienes zajarzyc oco mi biega :]...oniczym niemyslisz i wogole niebardzo kumasz :]...ale to szybko mija....

pozdro

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
W polsce MDMA w dropsie jest ciezko najczesciej jest zastampiana duzo ciezszym aczkolwiek podobnie dzialajacym srodkiem czyli brown sugar i innymi swinstwami
najbardziej ciekawi mnie ich cena w lodzi przynajmniej 5zl/szt. w pojedynke w wiekszej ilosci nawet od 1zl ceny naprawde zaporowe tylko ciekawe co w nich naprawde jest??????

virus895

Well-known member
Buchów
0
to u was tanio u nas na dyskach po 10zł za tabsa

R

Rider

Guest
brown sugar jest opiatem czyli heroinom pod troche innom postacia tylko dlatego ze gorszej jakosci... gdyby tabsy byly z heroinom to by byly po ok 40pln jeszcze zaleznie od stezenia dawki... w polsce pixy zawieraja MDMA lecz w malym stezeniu co oznacza slaba pile i do tego zmieszane z amfetaminom, PCP, MDMX, MDM i wiele innych choc zadziej spotykanych... jadlem jakis czas temu oryginalnom pixe z holandi (niebieski email) za 25pln ze stezeniem MDMA 90% po tym jednym kole bawilem 3h bez potrzeby dozucenia... mozna w sklepach kopic specjalne testery do sprawdzenia co w kolko sie znajduje... raz z kolesiem mielismy taki tester i z ciekawosci sprawdzalismy stezewnie w % MDMA co z tego wyszlo krzyze gotyckie biale - ok. 45% kolka w kolku :) - ok. 86% mitsubihi zolte ok. 67% moze sie przydac jak co :D pozdro

1

19(L)16

Guest
hehe fajna sprawa z tym testerem. wracajac do temetu to gdyby kola byly nasaczane brownem to popierwsze bylyby drozsze a po drugie nie mialyby takie efektu-pobudzajacego (heroina zamula i uspokaja wiec raczej nie byloby ochoty na tance).wiadomo ze w Polsce robia coraz hujowsze kola a wynika to z oszczednosci,wrzucaja tam wszystkiego po trochu :D dlatego wlasnie sa tanie jak barszcz,u mnie przy 10szt mozna kupic za ok 3-4zl,a kupujac 100-150szt dochodzimy do ceny 2-2.5zl co jest porownywalne z cena browara.ladne porownanie- Pigolka=Browar heh wiec wychodzi na to ze czasem taniej jest sie nacpac dlatego coraz wiecej osob to bierze :x

R

Rider

Guest
Dr. Oetker

15.jpg

Wrescie doczekalismy sie legalizacji narkotykow miekkich !!!
Dr. Oetker to jedna z pierwszych firm ktora wchodzi na Polski rynek ze swojimi nowymi produktami polecam :wink:

1

19(L)16

Guest
przepis instant,dodajesz wody i masz gotowa porcje dropsow dla celej rodziny...dobrze to rozkminili,widzialem to juz w TESCO za jedyne 9.99pln za paczuszke :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół