akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Extasy

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rider

Guest
Nowosc ! Specjal dla uczniow, bizmesmenow i ludzi z nadwaga.

16.jpg

[ Dodano: 2005-12-09, 12:27 ]
A teraz: Lepsze pomysly, lepszy smak!

17.jpg

Bito

Well-known member
Buchów
0
Jak jest teraz u Was z krązkami?? U nas w Łodzi troszke lipa jest odkad działa sekcja anty narko....słaby wybór....i raczej nic ciekawego....jedynie fakt ze cena w normie (3zl) moze cieszyc...do wyboru nic oprocz "pentagramów" i "krzyzy" (biale i czerwone) raczej nic niemozna dostac....no chyba ze by troche pojezdzic ale komu by sie chciało :]

Mam jedynie nadzjeje ze na sylwestra cos ciekawego bedzie :]

R

Rider

Guest
stary u mnie prawie identyko nie dosc ze malo sprzetu to na dodatek jakies chu**we petagramy i mlotki biale i czerwone... :|

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
Predazzo napisał:
brown sugar jest opiatem czyli heroinom pod troche innom postacia tylko dlatego ze gorszej jakosci... gdyby tabsy byly z heroinom to by byly po ok 40pln jeszcze zaleznie od stezenia dawki...
nie zgodze sie z tym zupelnie ze pixa z takim dodatkiem kosztowala by 40 zl nie wiem jak to jest u was ale u mnie cwartka jest po 50 zl oznacza to ze dla poczatkujacych graczy jest to dawka dla conajmniej trzech osob jak nie wiecej wiec skad wzieta przez ciebie taka cena. 250mg tego narkotyku w jednej pigulce zapewnilo by nie lada wrazenia zblizone do stanu smierci klinicznej :twisted: :shock: :shock: . Nie biore juz pod uwage ze przy hurtowej ilosci jak to mam miejsce w przypadku produkcji kolek cena browna jest bardzoo niewielka (w przypadku lekow opiatowych o bardzo silnym stezeniu cena dochodzi do 8zl za opakowanie 20 tabletek 50mg kazda). Pomysl wiec sam czy oplacaja sie tego typu mixy :idea: . Wiem po swoim przykladzie ze to nie jest MDMA tylko stara dobra helenka+fetka mamza soba troche experymentow w tym temacie,jadlem mianowicie dropsy z Londynu mam wiec porownanie gamy doznan w przypadku jednym i drugim to cos zupelnie innego :? . Jeszcze jedno MDMA jak i opiaty maja zblizone dzialanie silna euforia jednak roznica polega na tym ze w przypadku MDMA nie ma nieprzyjemnego zejscia. Wszystko jednak opiera sie wedlug moich obserwacji na ten temat w regionie lodzkim wiec moge sie mylic co do innych regionow kraju jednak z doswiadczenhia wiem ze jest kilku produdcentow na cala polska wiec puszczaja jedno i to samo na caly kraj. Gdybysmy sie zgadali bysmy doszli pewnie do wniosku ze w tym samy okresie sa dostepne w dwoch roznych koncach polski te same rodzaje pigulek.

R

Rider

Guest
An@lyzer napisał:
nie zgodze sie z tym zupelnie ze pixa z takim dodatkiem kosztowala by 40 zl
jednak masz racje ostatnio sie dowiedzialem cos o mitsubajach niebieskich ze sa na herze robione... pixy kupilem po 7zl, dlugo mnialem rozkmine nad tym co bylo w tych pixach jak je raz zarlem, faza byla dziwna raczej nie polecam

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
Wlasnie dlaitego nie warto zbyt czesto tego uzywac. Chociaz na sylwka juz jestem zaopatrzony w biale wolfensteiny i czerwone krzyze jestem ciekaw co do ich mocy. Moze ktos probowal owe tablety??? Moze ktos jadl??? Jesli tak prosilbym o opinie. Kurcze juz od pol roku nie jadlem tego.... Jush sie nie moge doczekac sylwka :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :lol: :lol: :lol: OJJJ bedzie sie dzialo..... :roll: :roll: :roll:

R

Rider

Guest
co do tych krzyzy czerwonych to shit gorsze od i tak slabych bialych krzyzy...

sd

Well-known member
Buchów
22
Predazzo napisał:
An@lyzer napisał:
nie zgodze sie z tym zupelnie ze pixa z takim dodatkiem kosztowala by 40 zl
jednak masz racje ostatnio sie dowiedzialem cos o mitsubajach niebieskich ze sa na herze robione... pixy kupilem po 7zl, dlugo mnialem rozkmine nad tym co bylo w tych pixach jak je raz zarlem, faza byla dziwna raczej nie polecam

Też żarłem te mitsubishi niebieskie mialy brązowe małe płateczki w sobie ,faza byla dosc dziwna też odradzam ;]

R

Rider

Guest
No to pieknie :D na sylwestra bede mial Kółka w kołku czerwone ok 50 sztu po 8zl :twisted: jak dla mnie najmocniejsze pixy na swiecie

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
Predazzo napisał:
tych krzyzy czerwonych to shit gorsze od i tak slabych bialych krzyzy...
hmm... kurcze wogole to juz nie wiem ktore mnie tak sponiewieraly zjadlem 3 biale wolfy i 2 krzyze w dosc krotkim czasie ok. 1,5 godz :oops: stan nie podobal mi sie wogole zreszta nie za wiele z niego pamietam (praktycznie niic) zawiesilem sie na 3godz. Ocknalem sie tak ok. 2 :roll: . Nie polecam nikomu jakas dziwna jazda zreszta na drugi dzien dziwne doly przygnebienie :( :( itp. To co zjadlem trudno przeze mnie nazwc tableta nie czulem nic zadnej euforii.... tylko zupelna pustka :| . Nawet nie pamietam nadejscia nowego roku. Po***any jakis ten sylwester :alien:. Jakos trudno bedzie mi sie przekonac do pigul z polski jakos w najblizszym czasie. Robie sobie z tym detox. SUCK THIS SHIT !!!!!!! :evil:

R

Rider

Guest
...wiem dokladnie o czym mowisz sam nie ra przezylem strasznie krzywe jazdy, najgozej to chyba mnialem po 2 niebieskich smerfach - totalne zawieszenie sie, przesiedziec cala impreze palac szlugi z nikim nie gadajac, jak tos cos do ciebie mowi to jak do sciany, ciezko mi sie to wspomina :x ...z pigolkami jest tak ze jak sie zje za duzo w krotkim czasie to tez jest nie dobrze...

[ Dodano: 2006-01-04, 17:00 ]
na sylwestra to zjadlem 5 kolek w kolku, do tego palac niezliczone ilosci haszu, pijac browarki, troche wodki, i bylo pieknie :D Moge tylko zec ze kolka w kolku to najlepsze pigolki jake sa w polsce dostepne. Polecam!

An@lyzer

Well-known member
Buchów
0
Predazzo napisał:
...z pigolkami jest tak ze jak sie zje za duzo w krotkim czasie to tez jest nie dobrze...
zgadza sie ja nigdy nie lubilem jesc duzych ilosci w malych odstepach czasu jednak tu nie wiem co mnie podkusilo.
Predazzo napisał:
na sylwestra to zjadlem 5 kolek w kolku, do tego palac niezliczone ilosci haszu, pijac browarki, troche wodki, i bylo pieknie
ciesze sie ze niktorzy bawili sie dobrze na tegorocznym powitaniu nowego roku w przeciwienstwie do mnie.

R

Rider

Guest
An@lyzer napisał:
ciesze sie ze niktorzy bawili sie dobrze na tegorocznym powitaniu nowego roku w przeciwienstwie do mnie.
An@lyzer, z mojego doswiadczenia cos mi sie wydaje ze powodem niezadowolenia bylo cos w rodzaju "wszystko na ostatniom chwile", "wszystko na biegu" czyzbym mial racje :? ....bo u mnie pare razy wygladalo to tak ze jak cos sobie idealnie planuje jeszcze dlugo przed zdazeniem, to tuz przed startem podwinie sie noga i wszystko trzeba od poczatku a czasu juz malo... to jak tak jak skomplikowana ukladanka w korej po odpadnieciu jednego elemetu na 100.000.000 wszystko sie ***ie z calym zaangazowaniem... ci co wiedzom o co be i mieli podobnie to kondolecje, damy rade :alien:

G

gorky17

Guest
Te pentagramy to żadna rewelacja :? A co Panowie sądzicie o smile'ach? Bo jeszcze nie próbowałem, choc mam zamiar :) Po ile chodzą?

R

Rider

Guest
niewiem jak jest teraz, ale kiedys mialem kilkanascie sztuk smile's
- miejszych od standardowej pilki za***iscie pchnace i smakujace na slodko bielutkie... bardzo dobre, jest pare "gatunkow" smile ta ktora opisuje najlepsza, reszta syff

[ Dodano: 2006-01-15, 19:21 ]
po ile chodza to zalezy od handlaza

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół