• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Facet czy Herma?

Wyszukiwarka Forumowa:

GrowFace

Well-known member
Buchów
0
Mam na parapecie WR af reg od f2seeds. Myslałem z to facet i zapyle WW af reg który stoi obok. Jednak WR pokazuje jakies niepokojące oznaki hermienia.
Co o tym sądzicie?

Roslina ma 24 dni

inne zdjecia i fotorelacja w podpisie.

Ostatnia edycja:

GrowFace

Well-known member
Buchów
0
Jądra są na bank caly czas sie tworzą i rosną, ale to co zaznaczylem na czerwono wygląda jak włoski damskie.

SENSIMAJSTER

: )
Weteran
Buchów
0
Niestety - herma, możesz jej pyłkiem zapylić jakąś damę dla nasion feminizowanych (poczytaj tylko, czy nada się samoczynna herma, czy trzeba zhermić roślinę samemu a potem zapylać inne jej pyłkiem...) możesz jaja obrywać ale i tak palenie będzie słabsze i będziesz pluł nasionami, chyba że ...makumbe (ja tak zrobiłem z hermami w zeszłym roku...)

GrowFace

Well-known member
Buchów
0
Dziwna sprawa bo jak na ten czas jest 95%facet/5% dziewczyna.

Jedyne co to tylko czekać. I tak nie mam zamiaru obrywać bo liczyłem i tak na pestki z tego parapetu.

A jeżeli by była taka sytuacja ze herma ma 90-95% jaj to pyłek bedzie użyteczny? warto rosline obok tym zapylić?

Ostatnia edycja:

GrowFace

Well-known member
Buchów
0
Sorry że post pod postem ale nie dało sie edytować. Dziwna sytuacja wróciłem z tygodniowego urlopu i wstawiam fotki hermy. cały czas kwitnie jak facet i ma dosłownie pare wlaskow. Nie wiem co robić bo w inne pomieszczenie jej nie moge postawić a stoi obok 100% White Widow af.

Dopuścić do tego zeby zapyliło tą WW czy wyrwać chwasta?

Jaki bedą nasiona z herma af facet 90%\kobita10% x WW af 100% dziewczyna? prosze o odpowiedz.

sid000

Well-known member
Buchów
0
Wypie**** to gówno z parapetu moim zdaniem tylko przypał robi i zajmuję miejsce nasiona jak będziesz miał to będą chu**we(jeżeli wgl będą ) zrób makumbę z kakałem .....:D

250 ml mleka wrzucasz lekko pociętą roślinę z łodygami (bez korzeni :D) jak się zaczyna gotować to dodaj Puchatka ile chcesz ja wpie****am połowę pogotuj jeszcze z minutkę i poczekaj aż wystygnie wypij i życzę miłej fazy powinno klepnąć mi robi się to bardziej gęste przez puchatka.....nie wiem ile ty tego masz jak tylko tyle co na zdjęciu to nawet nie opłaca się robić makumby bo nic nie będzie ....

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół