• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Faja Wodna

Wyszukiwarka Forumowa:

kojot

Well-known member
Buchów
0
Witkam :) co mozna wlac do faji wodnej zeby byla np wieksza brocha albo lepiej smakowalo czy cos ? czy to niema roznicy ? pozdro

kojot

Well-known member
Buchów
0
no i jak wleje soczek malinowy :D to jaka jest roznica pomiedzy zwylka woda ?

kojot

Well-known member
Buchów
0
a sa jakies roztwory zeby lepiej klepalo ? i co mozna np pozniej zrobic z ta woda z bonia ?

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
hehe moze w holandii sa takie wynalazki ale mysle ze najlepiej jak wlejesz piwo :D to moze klepnie bardziej a wode to moj kumpel pil ale ja tam wale takie interesy wole se zajarac :D sam syf przeciez tam zostaje

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja bym tego nie pil ta woda potem strasznie wali :puker: wez wyjmij cychuch z wody i go polisz (koncówkę) idzie sie :puker:
lepij wylac wode ;P

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
Dla mnie najlepiej sie pali z bonia jak dodam herbatki Nestea dym ma wtedy taki slodkamy smaczek ale najlepiej i tak sie jara z IceBonga .

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
Ogolnie najlepsze sa jakies bardziej geste substancje, mysle ze najlepiej poeksperymentowac, bo kazdy lubi co innego. Dobry calkiem jest tez zwykly sok jablkowy.
No a tak jak mowili koledzy wyzej, picie wody z bongosa, jest typowo glupie w ch*j :p pijesz w wiekszosci smołe, THC na bank tam nie znajdziesz... wiec jedno co moze Ci to dac to rostroj zołądka :p
Pozdro

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
Moi kumple dawali wode z Bonia kolesiom za***anym ku**a zygali dalej niz widzieli ;]

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Ktoś tam pisał, że wlewa do bonga piwo - to jest błąd, bo THC rozpuszcza się w alkoholu i na pewno będzie słabiej.

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
Ja z browara palilem ale lipa pieni sie i hujowe strzaly sie sciaga ..........

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
ano prawda, piwo chyba nei jest najlepszym pomyslem... dobra alternatywa dla "poszukiwaczy nowych smakow" :p jest domieszka tytoniow smakowych, calkiem fajne efekty mozna uzyskac :)
Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół