akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Fajki wodne jak i z czego

Wyszukiwarka Forumowa:

virus895

Well-known member
Buchów
0
przydałyby mi sie sposoby zrobienia fajki wodnej i jeszcze z czego taka faje mozna zrobic
z góry dzięx

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Jest juz temat o fajkach wodnych i bongosach. Najpierw sie rozejrzyj troche zanim wrzucisz temat.

A fajke wodna mozesz zrobic z butelki po coli. Jak to zrobic masz wlasnie w tamtym temacie.

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
proponuje po skonczonym projekcje wklej zdjęcia efektów pracy :)
Mi sie podobają z żarówek, sam kiedys sobie taka zrobilem, praktycznie wsyzstki elementy byly w nmiej szjklane... no ale mamuska mi oczywiści emusiala zrzucić ją z biórka co przyniosło oczywiscie spodziewany rezultat :(

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Kupujesz soczek w kartoniku, spijasz troszke soczku, w miejsce na słomke wtykasz lufkę, przeciwległy górny róg odginasz, odcinasz robiąc dziurkę wielkości jaką chcesz nabijasz i cianiesz :] najprostrzy sposob za grosze no tylko to taka jednorazowka w sumie... Tylko uwazaj by nie scisnac kartonika bo sok ci zaleje bake! Robilem tez bongo z butelki po heinekenie ale cholernie ciężko wierci się w szkle dziurkę :/ No i używaj do tego wiertło wzmacniane (zwykłe ci zaraz pójdzie nim zarysujesz).

J

jar0

Guest
Ja jak nie mam przy sobie mojego bongoza a mam mala plastikowa butelke np. po 0.5l coca coli to robie tak:
1. rozgrzewam du*e fify
2. rozgrzana fifa robie dziure z jednej strony butelki tak w polowie jej wysokosci
3. podgrzewam jeszcze fife jesli ostygla za mocno i wbijam ja w scienke butli tak ze 4 cm od jej dołu i dzieki temu wszystko jest szczlne bo rozgrzany plastik to uszczelnia dobrze.
4. nabijam i jaram...

B

barteq

Guest
hejka jestem nowy ale troche luż obeznany w tym temacie:) ja fake wodna zrobiłem z... słoika po koncentracie pomidorowym firmy pud******:) z lufki no i z rurki sylikonowej:) całość 70gr nie licze koncentratu... mama kupiła :cheers:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół