• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Fajny filmik dokumentalny o MJ dosyc opiniotworczy

Wyszukiwarka Forumowa:
J

Jazzmad

Guest
Konopie - Ziele warte miliardy

http://btgigs.org/download.php/9722/Konopie.-.Ziele.warte.miliardy.SL4TG.torrent

Czy wiesz, że flaga amerykańska zrobiona była z włókien konopii? Tak samo jak dżinsy Levis'a? Ten film dokumentalny przedstawia wiele zaskakujących faktów...

Film ukazuje zalety konopii indyjskich jako rośliny mającej zastosowanie w przemyśle farmaceutycznym, tekstylnym, spożywczym, papierniczym czy budowalnym.
Pokazuje opinie specjalistów zajmujących się badaniem wpływu marihuany na ludzi. Odsłania kulisy delegalizacji marihuany.

Warto obejrzeć ponieważ takie pozycje rzadko są emitowane w TV a można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.

Jakość filmu

VIDEO
Bitrate: 475 Kbps
FPS: 30.0
Rozdzielczość: 768*576
Kodek: RealVideo 9

AUDIO
Bitrate: 64 Kbps
Częstotliwość: 44100 Hz
Dźwięk: 2 kanały
Kodek: RealAudio 8

INNE
Czas: 46:12 min.
Rozmiar: 162 MB
Język: Niemiecki
Napisy: Tak

G

gum1s

Guest
heeh taki gloopi nie jestem ;pp mam TS ale wyskakuje blad cos z trackerem ;/

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
pierwszy link nie działa tj ładuje sie itp ale błąd trakera jest. Trza znaleść innego linka/trackera poszukam :tongue:

parę sekund później...
proszę bardzo - http://www.bitenova.nl/tt/28fqp

parę minut później - qpa jedna osoba seeduje w dodatku ma tylko 81% ukończone
innych trackerów nie znalazłem a przeszukałem wszystkie strony torrent jakie znam.
Poszukajcie na emulach itp.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół