akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

FAST Odp.

Wyszukiwarka Forumowa:

kokol

Member
Buchów
0
spawa wygloda tak ktoś za***ał mi Nnorthern light ktora miala 80cm kwitnoca i Easy sativa ale ona byla wkopana to zostala, tylko szczyt mi ktoś uciął a takto to wmiare dobrze wygląda i teraz tak mam pytanie czy jak przezadze zaczytającą kwitnoć es to czy da rade ma ona juz 1,6m i zostala przezadzona do gleby 40 dni temu okolo i jeszcze jedno czy jak by to policja znalazla czy by tam na mnie czekala czy zostawili kamery nagrywające 24h na dobe i nagrywali az totąd jak przyjde czy to lesniczy? bo to niedaleko lasu(60-100m) bo mogł szczyt es wziąć na ekspertyzy i sprawdzic czy to mj?

sorry za literowke ale jest taki wydygany ze by nie jedenl w gacie sra

boxman

Well-known member
Buchów
0
uciął Ci pewnie ktoś złośliwy, możesz spróbować wykopać planta ale raczej Ci się to nie uda i mega zestrzesujesz rośline. Zostaw, co będzie to będzie, jeśli ktos miałby tam wrócić nie ucinąłby szczytu.

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
uciął Ci pewnie ktoś złośliwy, możesz spróbować wykopać planta ale raczej Ci się to nie uda i mega zestrzesujesz rośline. Zostaw, co będzie to będzie, jeśli ktos miałby tam wrócić nie ucinąłby szczytu.
Nie zgadzam się. Jak ktoś znalazł i część pod***ał, to wróci, żeby sprawdzić, czy reszta nie została i nie dojrzała.
Wykopać i przesadzić planta można. Jak się to z głową zrobi to stres niewielki.
Nie zostawiałbym NIC w tamtym miejscu, zabrałbym wszystko i więcej się tam nie pokazywał - miejscówka spalona na wieki.

kokol

Member
Buchów
0
myslę ze ktoś wziął na testu czy kopie szczyt pewnie jakis gowniarz i napewno ją wznie jak dojrzeje weic musze ją wykopać rtylko w tym problem jak i gdzie korzenie tego stersu nie wytrzymają chyba a srosek ashi jest zamowiony ale nie wiadomo kiedy przyjdzie... a wole nie ryzykować robie rano akcje. ok ide kora nabić i spac narazie wam

czarnybyk

Active member
Buchów
0
Nie zgadzam się. Jak ktoś znalazł i część pod***ał, to wróci, żeby sprawdzić, czy reszta nie została i nie dojrzała.
Wykopać i przesadzić planta można. Jak się to z głową zrobi to stres niewielki.
Nie zostawiałbym NIC w tamtym miejscu, zabrałbym wszystko i więcej się tam nie pokazywał - miejscówka spalona na wieki.

Posłuchaj Raf_rka on wie co mówi. Sztychówka w rękę i wykopywać i oczywiście działania z głową:) da się to zrobić szybko i sprawnie bez przypału.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół