• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Faza i wpływ muzyki na nią.

Wyszukiwarka Forumowa:
M

Melckor

Guest
W temacie Ceremonia palenia powstał malutki off top na temat muzyki po paleniu. Ja osobiście lubie słuchać rytmy regge, rocka po spaleniu, nie gardze też niektórymi techno - (Members of Mayday) a gdy chce poczuć sie klimatycznie i poprawić sobie humor to puszczam muzyke klasyczną lub covery takich piosenek. Ta muzyka poprostu owneduje wszystkie inne :D włacza mi sie maxymalna wkmina, radośnie zaczynam pląsować :cheers: normalnie ciesze sie całym ciałem :d zwłaszcza przy "Dla Elizy" :D z Regge polecam : Goombay Dance Band - Sound of Jamajca, Laid Back - Sunshine Regge 2003, Płyty Dreadsquad - dread za dreadem, Natural Dread Killaz-Natural, no i oczywiście Bob Marley :), Techno - Qulimax, Mayday, Sunrise, Hardy Hard - Silver Surfer :D, Jordan & Baker -Explode. A u was?? Podawajcie Tytuły i rodzaje muzyki :)

S

Scoin

Guest
Jak już kiedyś wspomniałem, do bakania najlepsze jest reggea, również muzyka klasyczna czasem może nieźle zadziałać na za****nego człowieka dobrze ;D Nienawidzę być zbakany w ciszy bo wtedy łapię przymułke i przeważnie się dołuję.

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Hehehe ja lubie Słuchać na Fazie disco polo jeszcze jakieś teledyski to ch*j można się z***ać jak gości widze :D:D:D:D:D:

Grower

Banned
Buchów
4
Na fazie jak się dobrze wczuje w muzyke to można sobie wyobrazić, że jest się całkiem w innym miejscu :D :pr:

ziołolek

Well-known member
Buchów
1
No muzyka to podstawa, przy niej na fazie się tak fajnie uspokajam :)

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Ja słucham hh Polskiego techno trance i psychodelik i jak chce mieć dobry klimat to jak pisał spaluch disco polo i beka na całego .

ZielonyKris:]

Well-known member
Buchów
0
Łoo disco???bez obrazy panowie,ale żadny szanujący się palacz tego niesłucha:pP Ja tam wole black eyed peas:]Wszystkie ich utworki:]Do tego jeszcze methood man,D 12, Dr. Dree i ogulnie czarna muza z dobrym mocnym bitem:]niesłucham napewno komerchy we wszystkich odmianach!gaardze takim czymś!!!!Polece wam pzesłuchanie płytki Method Man & Redman - How High -THE SOUNDTRACK- i z niej utworki, 17. How to Roll A Blunt i 08. We Don't Know How 2 Act,ja pzy tych trackach spalony zawsze załapie tak pozytywne klimy,ze az wstać mi się chce i poskakać z radości:]:]:]pozd

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Kazda dobra muza jest dobra ;] Ja serdecznie pie***le subkultury i nie ograniczam się do słuchania jednego gatunku muzyki, kazdy jest spoko i wnosi inny klimat, wyzwala inne emocje.

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Cypress hill mózgo*** :D poprostu odlatuje jak tego słucham na fazie :thumright:

romper

Member
Buchów
0
mam pytanie dotyczace muzyki trance...poszukuje jakis dobrych "wykonawcow" takiej muzyki....poniewaz chcialbym sprobowac czy sie wkrece w taką muzę....

S

Scoin

Guest
Cypress Hill to jest to :D Spaluch wiesz co mówisz. Jak jestem zmiażdżony i sobie to puszczę to normalnie jest odlot ;] :cheers:

siersciuh

Well-known member
Buchów
0
i niekture mp3 oprucz tego punk rocka podstawa rege

[ Dodano: 2006-04-24, 17:50 ]
ale tego jurz tam nieznajdziesz :farao:

L

Lord_Dariusz

Guest
wasting love dobry jak z dziewczyno chillujesz (te solówki na gitarce so miłosne ostro;] )
ostatnio huntera teli płytke słuchałem tez nienajgorzej
ale różnie mi rock metal wchodzi na fazie, bardzo różnie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół