S
Sh3r!fF
Guest
a ja ogólem to słucham po jaraniu tylko techno house a najlepsi co ryją banie to moguai i booka shade oni wam łeb poryją w h*j POLECAM :jocolor:
BEP to czysta komercja,tak samo dre, i d12 ... a co do " z dobrym mocnym bitem " przeciez dre i BEP i d12 robią taki syf ze h*j zaden konkretny bit ... sprawdz yukmouth,mitchy slick i wogule bay a nie taki syf ... prosze cie czlowiekUZielonyKris: napisał:]Ja tam wole black eyed peas:]Wszystkie ich utworki:]Do tego jeszcze methood man,D 12, Dr. Dree i ogulnie czarna muza z dobrym mocnym bitem:]niesłucham napewno komerchy we wszystkich odmianach!gaardze takim czymś
Grass FANATYK napisał:zawsze slucham Hemp Gru i FIRMY prze tej muzie zawsze lapie fazy i to spoko fazy
tak samo tede i brx.sokół z wwo to leszczyk i wg mnie nie umie nawijać może mu kiedyś coś wychodziło ale teraz nie nadaje się do niczego typowa sprzedana k*rwa ma dużo i chce jeszcze więcej ich ostatni album kosztował ok.50PLN nie wiem kto to kupił
wytukają słuchaczom że ściągają płytki z internetu, równie dobrze słuchacze mogą im wytknąć że sprzedali swoją muzyke
dokuadnieShadow napisał:Tylko podziemie.