• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Faza i wpływ muzyki na nią.

Wyszukiwarka Forumowa:
S

Sh3r!fF

Guest
a ja ogólem to słucham po jaraniu tylko techno house a najlepsi co ryją banie to moguai i booka shade oni wam łeb poryją w h*j POLECAM :jocolor:

M

Melckor

Guest
Ja walne mały update :D i wypisze fajne mp3 :) ademnie z list :joker:
1.Fatboy Slim - Jedi Master (techno mix) [dostepne na bearshare] Rozsadza mnei od środka pozytywną energia.
2.Red Hot Chilli Pepers - Dani California
3.Sound Players - Omega [techno]
4.Siddharta - My Dice [wypas]
5.Liquido - Narcotic
6.Liquido - Play some Rock
7.Kazik - Maciek ja tylko żartowałem
8. The Killers
9.Manu Chao - Bongo Bong [Oldschool wypas]
10. East Clubbers - To the Moon and Back
Narazie 10, jak wam sie spodobaja to wypisze wiecej :) mam 15 gb muzy :D

G

Grass FANATYK

Guest
hehe bez muzy nie ma spoko fazy :tongue: ja zawsze slucham Hemp Gru i FIRMY prze tej muzie zawsze lapie fazy i to spoko fazy :queen: pzd all :cheers:

kamil846

Well-known member
Buchów
0
blood hound gang discovery channel
paktofonika jestem bogiem >jak sie spalisz jest nieźle

M

Michu33

Guest
Ja osobiście polecam Boba Marley'a :D i ewntualnie jego syna Damian Marley'a
Damian Marley Welcome to Jamrock (Zarąbiste :) )
Bob Marley Sunshine Reggae
Bob Marley One Love
Bob Marley No Women No Cry
Bob Marley Jammin
Bob Marley I Can See Clearly Now
Bob Marley Red Red Wine
Bob Marley I Shot the Sheriff (Przy tym mam najczęściej wizje :p )
Bob Marley Buffalo Soldier

Gwarantuje piękną i spokojną faze :D :queen:

M

MarcelWoods

Guest
Ja na słucham sobie różnych kawałeczków. Praktycznie to Trance, Progresive, Hard House. Kiedys to jak zawsze paliłem to PCP musiało być, pamiętam te chwile wypad z toaletyw szkole, inny stan odrazu na tel wlaczam odtwarzacz, słuchaweczki i leci Hymn:D jeśli chodzi o jakieś fajne kawałeczki na bombke to polecam

Marzz - Orbiter => nuta poprostu rozwaka trzeba tylko tego posłuchać sobie głośniej.

http://rapidshare.de/files/22388215/Marzz_-_Orbiter__Break_Mechanic_Mix_.mp3.html

Aegan - Debris => poprostu latający kawałek

http://rapidshare.de/files/22390647/Aegan_-_Debris__Midor_Six4Eight_Mix_.mp3.html

Jak sie bedzie muzyka podobala to piszcie na PW powrzucam cos.

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ZielonyKris: napisał:
]Ja tam wole black eyed peas:]Wszystkie ich utworki:]Do tego jeszcze methood man,D 12, Dr. Dree i ogulnie czarna muza z dobrym mocnym bitem:]niesłucham napewno komerchy we wszystkich odmianach!gaardze takim czymś
BEP to czysta komercja,tak samo dre, i d12 ... a co do " z dobrym mocnym bitem " przeciez dre i BEP i d12 robią taki syf ze h*j zaden konkretny bit ... sprawdz yukmouth,mitchy slick i wogule bay a nie taki syf ... prosze cie czlowiekU

a co do muzy to ja oczywiscei Rap w najlepszym wykonaniu :) czarny rap ma sie rozumiec... ale nic z tych rzeczy co kolega wymienił d12 itd. .... :|:| nie ... never

[ Dodano: 2006-06-22, 14:05 ]
Grass FANATYK napisał:
zawsze slucham Hemp Gru i FIRMY prze tej muzie zawsze lapie fazy i to spoko fazy

wspułczuje ... chłopaku jak naprawde lubisz rap to wkreć sie w czarny klimat i wtedy zrozumisz co robi za scierwo hg,wwo i wszytkie te elo zip sklady i prawilniaki

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
pufinlahh, Ma racje niasi Hip-hop owcy tylko chca robic rap ale im się to nie udaje jak naraznie

P

projektant

Guest
pufinlahh Chyba cos Ci się po***ało!! Jak ty możesz powiedzieć np. na wwo zip sqadz że to ścierwo!! Chłopaku ty sie lepiej ***nij w łeb :scratch: Jak mało wiesz to sie nieodzywaj!! :farao: :farao: :farao: :farao: Frajer hahahha :thumleft:

[ Dodano: 2006-06-28, 12:54 ]
spaluch ty też za durzo niemów :pr:

UseRSppC

Member
Buchów
0
Każdy słucha czego lubi... Ja mam na kompie duuużą kolekcję muzyki, lubie zmieniać klimaty... a na fazie to najbardziej lubie posłuchać jakiegoś wkręcającego hip hopu... Albo takiego z seelecty katowickiej [PFK Kompany, PKHZ, Pijani Powietrzem itp.), albo klasyków typu kaliber, tych składów słucham od daawna... PFK odkąd powstała :] - jeśli chodzi o polski HH, a ostatnio odświerzam pamięć, słucham Wu-Tanga, NWA, 2Paca, Onyxa... Tylko teraz sie fajniej słucha bo umiem troche angielski :D. Ale nie ograniczam się do jednego gatunku, np. odkąd na poważnie zacząłem słuchać muzyki z 6 lat temu to moje pierwsze płyty to był kaliber - księga tajemnicza. Prolog, Warszafski Deszcz (chociaż oni się raczej nie lubili ;D) i.. Slayer :p. Regge, Raggamuffin też jest dobre, żeby się wyluzować. Jeżeli techno to tylko hardstyle, taki z ciekawymi dźwiękami i basem (mam dobre nagłośnienie), i to głównie jak sie rozkmini jakąś imprezę... A, jeszcze zapomniałbym o Cypress Hillu, towarzyszy mi odkąd zacząłem palić :D. Pozatym pamiętam że z 3 lata temu dorwałem Iowe Slipknota... Przy tej płycie była korba, albo jak dorwałem MFKR Slipów, i sobie słuchałem... później zapie****ałem do ziomków spalony w środku nocy, i słuchałem Killers are Quiet... Myślałem że zwariuje :p.

Czyli ogólnie: Każdy gatunek wkręca, jeśli to dobra muzyka :D[/quote]

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
glownie reggae :) Vavamuffin,Habakuk no i NATURAL DREAD KILLAZ :D dla Boba tez miejsce sie znajdzie :p :bounce:

R

Raz

Guest
PDG KARTEL i WSP
sokół z wwo to leszczyk i wg mnie nie umie nawijać może mu kiedyś coś wychodziło ale teraz nie nadaje się do niczego typowa sprzedana k*rwa ma dużo i chce jeszcze więcej ich ostatni album kosztował ok.50PLN nie wiem kto to kupił
wytukają słuchaczom że ściągają płytki z internetu, równie dobrze słuchacze mogą im wytknąć że sprzedali swoją muzyke

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
sokół z wwo to leszczyk i wg mnie nie umie nawijać może mu kiedyś coś wychodziło ale teraz nie nadaje się do niczego typowa sprzedana k*rwa ma dużo i chce jeszcze więcej ich ostatni album kosztował ok.50PLN nie wiem kto to kupił
wytukają słuchaczom że ściągają płytki z internetu, równie dobrze słuchacze mogą im wytknąć że sprzedali swoją muzyke
tak samo tede i brx.
Tylko podziemie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół