akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Feminizowane rozdanie fotoperiodycznych nasion [OS]

Wyszukiwarka Forumowa:

Babaluga

Well-known member
Buchów
1,301
Odznaki
2
Dojechały i czekają na swoją kolej.
Mocno zaskoczony, dostałem więcej niż chciałem.
Dzięki wielkie za pestki, nie zmarnują się. Zostało mi z 4 tygodnie do końca relki potem mycie odkażanie i takie tam i ruszam z twoimi.
IMG_20251012_141027.jpg

JazdaJazda

Well-known member
Buchów
2,921
Moja paczuszka już na miejscu ;)

1000003418.jpg

Jeszcze raz bardzo dziękuję :)
Kończe obecny projekt i działam z Twoimi nasionami :)

Hermess

Well-known member
Weteran
Buchów
6,253
Odznaki
3
Bym przygarną Lazera jakby dało radę z 12/13 sztuk 😉

Forgetmenot

Well-known member
Weteran
Buchów
6,643
Odznaki
10
Jak się okazuje wyszła kicha z tego osa, dostaje sygnały że pojawiają się męskie z tego rozdania. Pestki robiłem na żeńskich klonach pryskanych azotanem i powinny być femki a nie regi a mimo to pojawia się sporo męskich po określeniu. @Śmieszek420 spotkałeś się kiedyś z takim czymś?
Wszyscy co dostali pestki a nie wysieją to luz, zwalniam z obowiązku bo ch*j wie co tu się od***ało. Ci co chcą wysiać niech raczej traktują jak regi niż femki.
A Ci co już wysiali i mają jajcarzy to przepraszam za zaistniałą sytuację, chciałem dobrze a wyszło jak zwykle 🫣

SaiyanGod

Well-known member
Weteran
Buchów
2,126
Jak się okazuje wyszła kicha z tego osa, dostaje sygnały że pojawiają się męskie z tego rozdania. Pestki robiłem na żeńskich klonach pryskanych azotanem i powinny być femki a nie regi a mimo to pojawia się sporo męskich po określeniu. @Śmieszek420 spotkałeś się kiedyś z takim czymś?
Wszyscy co dostali pestki a nie wysieją to luz, zwalniam z obowiązku bo ch*j wie co tu się od***ało. Ci co chcą wysiać niech raczej traktują jak regi niż femki.
A Ci co już wysiali i mają jajcarzy to przepraszam za zaistniałą sytuację, chciałem dobrze a wyszło jak zwykle 🫣
Obie odmiany? U mnie jedna duża Lime Pop stoi jeszcze nie określona

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół