Jesli Ci sie nie chce wazyc, przygotowywac itd. to jeden z uzytkownikow, nie pamietam nicku, dal fajny tip jesli chodzi o stworzenie takiego roztworu. Mianowicie, napelniasz strzykawke 10ml woda destylowana, wrzucasz krysztalek azotanu srebra, trzesiesz i gotowe.Minęło już trochę lat ..... są już nowe ,,feminizatory'' czy ktoś może mi polecić co w trawie piszczy w sensie zakupu gotowego roztworu przetestowanego co by płodny pyłek wychodził? Wiem ... kiedyś robiłem z przepisu Kota i był git tylko nie chce aż tyle ,można oczywiscie wycyrklować na odpowiednią ilosć ale te cyferki mililitry , miligramy ....
![]()
Dzięki fajnie .... ale jak to odmierzyć to tak małoAzotan srebra na 0.1g na 100ml wody destylowanej
Normalnie, wagi nie masz? To kupDzięki fajnie .... ale jak to odmierzyć to tak mało![]()
Nie 10ml...Jesli Ci sie nie chce wazyc, przygotowywac itd. to jeden z uzytkownikow, nie pamietam nicku, dal fajny tip jesli chodzi o stworzenie takiego roztworu. Mianowicie, napelniasz strzykawke 10ml woda destylowana, wrzucasz krysztalek azotanu srebra, trzesiesz i gotowe.
.....powietrza ? aaa to taki żartNie 10ml...
Dosłownie wczoraj to czytałem i jestem przekonany że pisał o 1ml wody 1ml powietrza i jeden kryształek do strzykawki, aplikować na czubeczek.

No moze i tak, ja to dawno czytalem. Z tego co pamietam to ludzie sie wypowiadali jakie stezenie jest dobre. I prawie kazdemu wychodzilo z roznych stezen. Dlatego moim zdaniem mozna zrobic z 10ml i obserwowac rosline. Jak bedzie slabo to smarowac co drugi dzien np.Nie 10ml...
Dosłownie wczoraj to czytałem i jestem przekonany że pisał o 1ml wody 1ml powietrza i jeden kryształek do strzykawki, aplikować na czubeczek.
Tak pisał powietrza - żeby wymieszać dobrze. I tak na czubek tylko - tak pisał .A co w tym dziwnego ?......powietrza ? aaa to taki żarti aplikować na czubeczek........
![]()
.....sorki tak mi jakoś wesoło , mam głupie skojarzenia z tym czubeczkiem , a jak powietrza trzeba to trzeba , zamówiłem 5 g azotanu będę działał .....chciałem na lenia mieć gotowca i wybieram jednak https://www.wiki.haszysz.com/index.php?title=STS_przepis_forumowy przynajmniej wiem że działa poprawnie , jakoś ścierpie te odmierzanieTak pisał powietrza - żeby wymieszać dobrze. I tak na czubek tylko - tak pisał .A co w tym dziwnego ?.