akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Fenix mini vs XMAX V3 Pro

Wyszukiwarka Forumowa:

iov38

New member
Buchów
0
Cześć.

Mam problem z wyborem i będę bardzo wdzięczny za poświęcenie chwili i pomoc.
Czytałem recenzje online i forum. Zdania są bardzo podzielone, więc pewnie różnica jest bardzo nieznaczna, a więc tym trudniejsza.

Potrzeby:
jeden- dwa wdechy co jakiś czas
najlepsza jakość pary/dymu do ok 300zł
(komora na 0,1g aż nazbyt wystarczająca)
(lutowanie baterii, wtyczka ładowania, długość sesji czy kompaktowość bez znaczenia)

Dynavap wydaje się na razie zbyt skomplikowane, chyba lepsza ustawiona temp. na urządzeniu.

doświadczenia- kiedyś fenix mini jednorazowo, ale para wydała się ostra i gorąca, drapiąc w gardło. Możliwe, że przez brak doświadczenia, albo że wystarczy dodać jakiś ustnik czy boubler (o co też pytam).

Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas.

spooge

Well-known member
Buchów
326
Nie miałem Fenixa i raczej nigdy mieć nie będę, ale miałem V3 pro. Da się tego używać, ale podjazdu do Dynavap nie ma najmniejszego Zarówno jeśli chodzi o smak, produkcję pary oraz efekt końcowy (prawie jak palenie). Teraz już nie trzeba nim obracać, jeśli masz miedzianą nakładkę lub armored cap. Wystarczy kilka dni, żeby "opanować". Na duży plus też jest czyszczenie - bardzo łatwe, dokładne i nie zbiera się żaden osad, którego nijak niczym nie da się doczyścić, jak w V3 pro. Masz też gwarancję, że nie zniszczysz / nie zepsujesz.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół