powaga?? :/ ja myslalem ze ziolo jest zdrowsze niz fajki ktore zreszta wlasnie zucam....zembfy napisał:1 blant jest tak szkodliwy jak paczka fajek
bo nie ma w nim filtra;]
tylko ile jest zioła Twoim zdaniem w takim blancie ?zembfy napisał:1 blant jest tak szkodliwy jak paczka fajek ;]
bo nie ma w nim filtra;]
ale i tak hmmm ziolo jest za***iste ?<- elivis
Bielak napisał:zembfy napisał/a:
1 blant jest tak szkodliwy jak paczka fajek
bo nie ma w nim filtra;]
powaga?? :/ ja myslalem ze ziolo jest zdrowsze niz fajki ktore zreszta wlasnie zucam....
pozdro!
ale chodzi mi o to ile ziola jest w tym joincie,bo przeciez mozna zrobic z 2 wbitek i 2 sztuk....Grower napisał:Bielak napisał:zembfy napisał/a:
bo nie ma w nim filtra;]
powaga?? :/ ja myslalem ze ziolo jest zdrowsze niz fajki ktore zreszta wlasnie zucam....
pozdro!
Przecież napisał że 1 Joint(1rurka papieru) jest tak szkodliwe jak paczka fajek (20 rurek papieru
) ehh....
nuke napisał:ale chodzi mi o to ile ziola jest w tym joincie,bo przeciez mozna zrobic z 2 wbitek i 2 sztuk....Grower napisał:Bielak napisał:zembfy napisał/a:
bo nie ma w nim filtra;]
pozdro!
Przecież napisał że 1 Joint(1rurka papieru) jest tak szkodliwe jak paczka fajek (20 rurek papieru
) ehh....
przecierz pytam czy to prawda bo sptkalem sie z innym zdaniemna ten temat ehh...Grower napisał:Przecież napisał że 1 Joint(1rurka papieru) jest tak szkodliwe jak paczka fajek (20 rurek papieru
) ehh....
kolo sie pytal o fifke nie blanta...nuke napisał:witam,
wypaleniu ilu papierosów rowna sie wypalenie 1 fifki zioła ? chodzi mi o szkodliwosc dla organizmu.