• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Fioletowe liście od spodu

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam, mógłby mi ktos pomoc okreslic od czego tak sie dzieje?
Box stoi w pomieszczeniu wiecznie zalanym wodą (nieszczelne drzwi), więc wilgotnosc jest na pewno wysoka. Do tego codziennie rozkladam mokre reczniki w boxie, ale roslinka od samego poczatku ma powywijane w rulon liście (coraz mocniej). Dzisiaj do tego zauważyłem, że niektóre - te bardziej powywijane liście, są od spodu fioletowe. Co może dla rosliny byc? Martwic sie tym? Roslina ma 16 dni.

twojaMama69

Active member
Buchów
0
Może twoja ziemia ma mało składników odżywczych i musisz zainwestować w jakiś nawóz.ja miałem podobnie...

sid000

Well-known member
Buchów
0
lol czym ty sie kur...martwisz roślina wywija liście do góry jak ma (słońce) a w nocy opada jak pęknięta guma od żuka :D

fioletowe liście od spodu mogą być oznaką że jakaś część genów jest inna od reszty różnie to bywa albo po prostu łodyga jest fioletowa zrób dobre LST dawaj dobre nawozy i będzie dobrze nic JEJ NIE JEST !:zjarany:
nie panikuj jak nie żółkną liście ani niema oznak przenawożenia ani złego Ph albo szkodników to jestem pewien że będziesz miała sporo palonka ;)

G

Gość

Guest
Z tym ze to automat a ja eksperymentalnie daje jej od kielka 24/0 :D ale spoko, dzieki za odpowiedzi, nawozy mam ale wczoraj poszla 1 dawka biohumusa, mysle ze dam jej jeszcze z 5 dni a potem lst ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół