• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

FIRMA- NIELEGALNE RYTMY

Wyszukiwarka Forumowa:

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No chyba każdy fan zielonego musiał tą płytke słyszeć!!!!
"Jeden Buhhh z fajki wodnej odmula..." :mrgreen:
Mocna płytka! Ja jak sobie zapalę to "Jeen buhh " leci w kółko aż mnie zaczyna puszczać.
"jaram się tobą i wzajemnie, od lat jaram Cie..." no wypas!!! Co tu wiecej gadać.

[ Dodano: 2006-01-26, 15:13 ]
http://www.teldom.pl/~diablo/Firma - Nielegalne Rytmy/

To link jakby ktoś nie słuchał!
warto przesłuchać!

H

HaiL Mary

Guest
qrwa Firma kojarzy mi się z takim zj**anym nagrankiem ( i teledyskiem również) coś tam "nie jeden gość jest dla mnie jak brat,bo jest najlepszym ziomkiem od lat..." :roll:
no ale sciągne sobie te nagranka skoro są takie za***iste i przesłucham thx za linka

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Teksty mnie rozwalaja i to wcale nie pozytywnie... szanuje ich za wklad do polskiego rapu ale nie za ta plyte. Kalecza ten styl muzyki... a mianowicie ragga.

PS. Jak narazie to kazdy zespol o jakim piszecie posty oceniam slabo :p

H

HaiL Mary

Guest
BiaLy_MiS napisał:
Teksty mnie rozwalaja i to wcale nie pozytywnie... szanuje ich za wklad do polskiego rapu ale nie za ta plyte. Kalecza ten styl muzyki... a mianowicie ragga.

PS. Jak narazie to kazdy zespol o jakim piszecie posty oceniam slabo :p

no muszę się zgodzić bo jesli chodzi o strone merytoryczna to jest cieniutko u chłopaków z Firmy,teksty są lekko dupne (niestety). BTW to oni maja w ogóle jakis wkład do polskiego hh? Hmm... nie wiedziałam,wiem że i Ślizg i Magazyn HH na płytkach umieścili pare kawałków tej grupy ale jakoś mnie nie przekonały... Jeśli chodzi o takie bardziej klimaty jamajskie to Jamal jest fajny a kawałek "Policeman" rozqrwia zwyczajnie :D

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
A Ja bronię chłopaków bo normalnie kto więcej wpadł żeby taką płytę nagrać? Nikt!
A do tego słuchała tej płyty cała POLONIA! i to nawet zagranicą!

sd

Well-known member
Buchów
20
BiaLy_MiS napisał:
PS. Jak narazie to kazdy zespol o jakim piszecie posty oceniam slabo
misqu moze ty wolisz disco polo hehe bez urazy ;]

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
BiaLy_MiS napisał:
PS. Jak narazie to kazdy zespol o jakim piszecie posty oceniam slabo

Każdy słucha czego chce, każy lubi inną muzykę. Trudno. Załóż temat o jakimś zespole który ty lubisz

zembfy

Well-known member
Buchów
1
jesli chodzi o muse o jaraniu to polecam wszystkim NATURAL DREAD KILLAZ- Good Sensi
teksty typu : Grass porasta mury mego miasta , niedlugi czas minoł gdy płuca wyłyną tetra-hydro-cannabinol pozytywny stan nawiną ::D

ANONIM :)

Well-known member
Buchów
0
Polecam teledysk Bone thugs n harmony -the :thumleft: weed song

S

StONeR

Guest
dobra ta płytka firmy jes pierwsza oczywiscie w klasyce siedzi a ta akurat do palenia :D mnie sie podoba :D

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Słuchajcie więcej muzyki dobrze wam zrobi.

BMS

Well-known member
Buchów
0
"...z ziemi powstałaś i w popiół sie obrucisz.." a ich cała płyta jest o jaraniu??

[ Dodano: 2006-06-08, 08:04 ]
ma ktos linki zeby pościagać sobie ich piosenki wszystkie z tej płyty?http://members.lycos.co.uk/pajonkpajonk/ tutaj jest tylko 7 piosenek

bejos

Well-known member
Buchów
0
tylko jeden buch- nie ma lepszej piosenki pod palenie, ogolem cala plyta wpada w ucho, teksty nie sa bardzo glebokie ale i tak milo sie slucha:p

BMS

Well-known member
Buchów
0
Ja lubie terz Przyjedz do KrK...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół