- Buchów
- 0
Siemaneczko bracia oraz siostry, mam problem, nawet duży.
Chodzi tutaj o jedna firmę, czytałem opinie jest bardzo dobra (podobno)
(www.cannabis-seeds-bank.co.uk) Cannabis-seeds-bank.co.uk otóż zamówiłem u nich nasionka AK-47 i dostałem 3(!!!) gratisy, w tym jest nawet Amnesia z czego się ciesze
, ale problem jest w czymś innym. Wydałem ostatnie kieszonkowe z wypłaty na te sadzonki (i sprzęt do growboxa) lecz z mojej nieuwagi nie podałem numeru domu w którym mieszkam (UK, London) Podałem ulice, miejscowość, i dzielnice, postcode oraz imię i nazwisko. I teraz moje pytanie (i obawy) do bardziej wtajemniczonych w temat, Co teraz? Firma wyśle kolejne? Czy owe pestki wrócą do nich i przyślą jeszcze raz? Czy te sadzonki nie dojdą do mnie, a jeśli już to czy nie dojdą do kogoś innego? Czy je dostane? Czy nie wywaliłem kasy w błoto?! Napisałem do nich maila lecz czekam na odpowiedz, pewnie odpiszą w poniedziałek ponieważ już czekam od wczoraj 23:00 jakoś a w weekendy podobno nie pracują.
Proszę o odpowiedz, nie śpię już 3-cia noc przez to
, (nie mam nawet za co kupić grama od ziomka
)
Wszystkie dobre, oraz normalne odpowiedzi będą nagradzane buchem w przyszłości
Bless dla wszystkich pomocników.
z góry dzięki za pomoc, Mateusz
:sunny:
---------- Aktualizacja posta 19:52 ---------- Czas poprzedniego posta 19:49 ----------
Przepraszam jesli w zlym dziale.
Chodzi tutaj o jedna firmę, czytałem opinie jest bardzo dobra (podobno)
(www.cannabis-seeds-bank.co.uk) Cannabis-seeds-bank.co.uk otóż zamówiłem u nich nasionka AK-47 i dostałem 3(!!!) gratisy, w tym jest nawet Amnesia z czego się ciesze
Proszę o odpowiedz, nie śpię już 3-cia noc przez to
Wszystkie dobre, oraz normalne odpowiedzi będą nagradzane buchem w przyszłości
z góry dzięki za pomoc, Mateusz
:sunny:
---------- Aktualizacja posta 19:52 ---------- Czas poprzedniego posta 19:49 ----------
Przepraszam jesli w zlym dziale.