• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Firma, Sadzonki! Zly adres!! PILNA POMOC!!Do wszystkich braci i siostr!!

Wyszukiwarka Forumowa:

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
Siemaneczko bracia oraz siostry, mam problem, nawet duży.

Chodzi tutaj o jedna firmę, czytałem opinie jest bardzo dobra (podobno)
(www.cannabis-seeds-bank.co.uk) Cannabis-seeds-bank.co.uk otóż zamówiłem u nich nasionka AK-47 i dostałem 3(!!!) gratisy, w tym jest nawet Amnesia z czego się ciesze :), ale problem jest w czymś innym. Wydałem ostatnie kieszonkowe z wypłaty na te sadzonki (i sprzęt do growboxa) lecz z mojej nieuwagi nie podałem numeru domu w którym mieszkam (UK, London) Podałem ulice, miejscowość, i dzielnice, postcode oraz imię i nazwisko. I teraz moje pytanie (i obawy) do bardziej wtajemniczonych w temat, Co teraz? Firma wyśle kolejne? Czy owe pestki wrócą do nich i przyślą jeszcze raz? Czy te sadzonki nie dojdą do mnie, a jeśli już to czy nie dojdą do kogoś innego? Czy je dostane? Czy nie wywaliłem kasy w błoto?! Napisałem do nich maila lecz czekam na odpowiedz, pewnie odpiszą w poniedziałek ponieważ już czekam od wczoraj 23:00 jakoś a w weekendy podobno nie pracują.

Proszę o odpowiedz, nie śpię już 3-cia noc przez to :(, (nie mam nawet za co kupić grama od ziomka :p)

Wszystkie dobre, oraz normalne odpowiedzi będą nagradzane buchem w przyszłości :) Bless dla wszystkich pomocników.

z góry dzięki za pomoc, Mateusz

:sunny:

---------- Aktualizacja posta 19:52 ---------- Czas poprzedniego posta 19:49 ----------

Przepraszam jesli w zlym dziale.

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
niech któryś z adminów mu zrobi przysługę i go zbanuje zanim oprócz imienia poda dokładniejsze dane...

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
lecz z mojej nieuwagi nie podałem numeru domu w którym mieszkam (UK, London) Co teraz?

mówiąc w skrócie i konkretnie - jeżeli nie podałeś nr domu to przesyłka wróci do nadawcy. Jeżeli poinformowałeś sklep o powyższym , to wyślą ci przesyłkę jeszcze raz (jeżeli jest to szanujący się seedbank). Także spokojnie - możesz iść odsypiać nieprzespane nocki <lol>
z fartem

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
No bo w tych czasach tylko ja mam Mateusz na imię, w dalszej części nie będę odpowiadał na tego typu wypowiedzi.

---------- Aktualizacja posta 20:08 ---------- Czas poprzedniego posta 20:03 ----------

Dzieki wilczy za słowa otuchy :) martwiło mnie to czy firma wyśle drugi raz, właśnie trochę spamu im wysłałem na pocztę, ponieważ niepotrzebnie wysłałem 3 maile. Jeden ze wszystko gra, następnie drugi ze nie gra, a po tym ostatnie o treści dokładnej co jest źle. Jak myślicie, nie wpłynie to negatywnie na nic (zaspamowanie im poczty)? Z tym ze zachowałem się trochę jak dziecko, nie pomyślą chyba ze nim jestem i mnie nie oleją?

PS. Mozesz mi powiedziec jeszcze jak sie daje bucha :)?

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
763
Odznaki
1
Żeby postawić bucha musisz mieć jakoś ponad 60 postów.
Czekaj na odpowiedź od sklepu, ten sklep raczej nie posiada na tym
forum dużo użytkowników.

Ofy

Well-known member
Buchów
0
:pl:
Skoro nie podałeś numeru domu to pewnie nic Ci nie wysłali bo mają niekompletny adres. Albo wzięli numer domu z poprzedniego zamówienia. Na h*j z takim czymś od razu na forum lecieć? Skontaktuj się z nimi i już, bo rzeczywiście zachowujesz się jak dziecko.

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
na h*j to sie w wodzie stoi, a pozatym juz temat rozwiazalem, kazali mi do siebie zadzwonic i mialem nawet zaplacic kolejne 4.50 za przesylke ale doszlismy do wniosku ze dostane przesylke za darmo i jutro badz pojutrze paczka bedzie :) wtedy zrobie fotorelke i mi pomozecie :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół