• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

first OUT by Czupakabra No name

Wyszukiwarka Forumowa:

ElCzupakabra

Active member
Buchów
0
Siema wszystkim, jest to moj pierwszy post na forum a zarazem pierwsza fotorelacja.
A wiec do rzeczy nasionko dostałem od kolegi w sumie to było ich kilka ale tylko jedno wyrosło gdyż jest to moj pierwszy raz :sunny:

Wysadziłem je jakoś w połowie kwietnia i do czerwca rosła pod lampką biurkową przez moją głupote dlatego roślinka sie troche wyciagneła. :sunny:

Po przesadzeniu na spota zaczeła rosnąć coraz lepiej kupiłem biohumus zaczełem ją podlewać raz w tygodniu, roślinka rośnie na kupnej ziemi o Ph 6.0-6.5

Chciałbym określić jaka to odmiana rośliny i dowiedzieć sie kiedy mniej wiecej zacznie kwitnąć. Foty bede dodawał mniej wiecej raz w tygodniu.

Oto one :

Proszę komentować krytykować i z góry dzieki za wszelkie porady :spalony:

G

Gość

Guest
Na moje oko nic z tego nie bedzie bo to siejka zapytaj kumpla skad ma nasiona

Ostatnia edycja:

ElCzupakabra

Active member
Buchów
0
Foty są robione telefonem więc bedą bardziej nie wyraźne musze zostac takie jakie są kliknij na nie i w mojej galerii są większe :)

---------- Aktualizacja posta 01:11 ---------- Czas poprzedniego posta 00:22 ----------

Ale normalnie zacznie kwitnąć czy w ogóle nie bedzie ? On je ma od kolegi który sadzi je w szklarni ;p

narkoman15

Well-known member
Buchów
0
Po pierwsze naucz sie wrzucać foty bezpośrednio do posta i obracaj te photy...
To jest typowa sieja, czekaj spokojnie, zacznie kwitnąc, nie raz sieja tak ryje beret ze głowa mała :jocolor:
ile to ma już dni ?

ElCzupakabra

Active member
Buchów
0
dzięki, bo już myślałem że nic z tego nie będzie i tyle pracy poszło na marne.. a chciałbym wkońcu zapalić coś swojego :zjarany:

Nie liczyłem dni ale wysadzone zostało jakoś w połowie kwietnia coś koło tego

narkoman15

Well-known member
Buchów
0
a nie pokazało jeszcze szczytu? bo tu na zdjęciach nic nie widać... są jakieś białe włoski ? :jaraczz:

ElCzupakabra

Active member
Buchów
0
A wiesz że nie pamiętam, ale roślinka cały czas rośnie w góre. Przy następnej wizycie zrobie dokładne zdjęcie szczytu.

narkoman15

Well-known member
Buchów
0
Zrób dokładne photy, a i zapytaj kolegi skąd ma te pestki.

grubydziad

Well-known member
Buchów
0
Po pierwsze naucz sie wrzucać foty bezpośrednio do posta i obracaj te photy...
To jest typowa sieja, czekaj spokojnie, zacznie kwitnąc, nie raz sieja tak ryje beret ze głowa mała :jocolor:
ile to ma już dni ?

hmmm pierwsze słyszę żeby sieja kopała kiedyś wypaliłem jej ostro dużo i bez większych efektów napewno mówimy o sieji w sensie krzaku który rośnie i każdy ma w dupie co to za roślina czy to jakaś odmiana bo już nie ogarniam

ElCzupakabra

Active member
Buchów
0
Właśnie tego próbuję sie dowiedziec czy to zwykła sieja czy moze jakaś odmiana i czy cos tego bedzie, zrobię dokładne foty i jak zacznie kwitnąć to sie okaże :)

---------- Aktualizacja posta 21:01 ---------- Czas poprzedniego posta 20:13 ----------

Yoo, witam po nieplanowanej wizycie na spocie. Niepewność nie daje mi spokoju :sunny:
Wpadłem tylko na chwile zrobić foty gdyż wczoraj roślina dostała wode z biohumusem :)
Zrobiłem foty szczytów mam nadzieje ze teraz bedzie coś widać
Oto i one :

I zdjecie całej rośliny :

Czekam na wypowiedzi i mam nadzieje że coś z tego bedzie :zjarany:

Zielakgru

Well-known member
Buchów
0
Coś będzie na pewno, moim zdaniem roślinka wygląda zdrowo. Nie wiem czy dobrze widzę ale na pierwszym zdjęciu jakby włoski, może już kwitnie.
(albo ja źle widzę i to takie cienkie listeczki)

narkoman15

Well-known member
Buchów
0
sieja + wiardo = u***anie <shiza>
tyle się chłopak natrudził, może coś z tego będzie.

ElCzupakabra

Active member
Buchów
0
hahah dzięki za miłe słowa :sunny: mam nadzieje że cos bedzie i że wkońcu zacznie kwitnąć. Lipa by była gdyby tyle pracy poszło na marne :spalony:

grubydziad

Well-known member
Buchów
0
ElCzupakabra w sumie też mam no name ale to ziarenka z palonka więc mam o tyle pewność że to na bank będzie kopać :jaraczz: tobie życzę tego samego :smokee: bo fakt faktem szkoda by było włożonej pracy :) jak to przypalisz to daj znać jakie efekty z tego będą bo aż ciekaw jestem :D łap buszka za dobre chęcie i włożoną pracę :)

ElCzupakabra

Active member
Buchów
0
No proste ze zdam relacje :spalony: Tyle czasu włożone w tą suczke i mam nadzieje że się jakoś chociaż minimalnie odwdzięczy :sunny: co jakis czas bede dodawał zdjecia z UP-ami, a więc czekamy do nastepnego :yeahh:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół