akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Fiuty na forum

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
W

whitejoe

Guest
Nie szczekajcie tak... ja ostatno mialem niezla wkretke jak suka podjechala nie wiedzialem co mam zrobic:) a bylem upalony (nawiedzili mnie znajomi) .
Koleszka dzwoni do mnie uważaj tam, bo paly podjechaly pod ciebie(i juz napiecie rosnie). A na chacie siwo :pale: zaczelismy wietzyc i tak sobie mysle z co z roslinami :scratch: :scratch: :scratch: :pale: konsternacja jak cholera kazdy w szoku polowa chce wyjsc itp. kazdy po 2 Kg w gaciach :pale:
Oczywiscie chwila spokoju i niepewnosci czy ktos zapuka itd. Ale po 20 min mialem juz sprawozdanie co sie działo od koleszki który to obserwowal (i wiecie co dalej okazalo sie ze jakies koles robil zadyme i go powineli na dolek).

Ps. I co moglem dalej zrobic.... nic sie juz nie dalo - po takim stresie rozpalilismy blanta i wszystko wróciło do normy :cheers: :cheers: :cheers: :salut: :bounce:

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
uuu nienawidxze takich przypałów :D suki to czysta negatywna energia :D

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Ja też miałem niedawno niezłą akcję z pałami...
Siedzimy sobie spaleni u mnie w piwnicy (w bloku), po jakimś czasie postanowiliśmy gdzieś iść. Wychodzimy, ja szedłem ostatni mając przy sobie połówkę jarania i lufę. Wychodzimy już, a tu pały wchodzą do piwnicy. Każdy wystraszony, ja najbardziej, bo u nas często trzepią. Byłem ostatni i pały mnie jeszcze nie widziały, więc zdążyłem wywalić jaranie (wrzuciłem je za jakąś szafkę na korytarzu), ale przez moją dziurawą kieszeń w kurtce lufa wpadła mi gdzieś głębiej. Na szczęście tylko nas spisali i powiedzieli, żebym następnym razem zapraszał kumpli do domu :p. Potem jak z tamtąd wyszliśmy to wszystkim drżały ręce :lol:...

W

whitejoe

Guest
No------------>To była nie zla fazka , a teraz siedzimy na lajcie leci dobra muza i sie smiejemy z tego POZDRO :salut: :salut: :salut:

[ Dodano: 2006-03-06, 23:24 ]
A co do tematu to zboczylismy troche co :thumleft:

Myślicie czy mozna namierzyć kompa :scratch: jasne bez problemu :pale: ciekawe jak jest zabezpieczone nasze Forum. I ile zajeło by polskiej policji ma mierzenie IP kompa. A potem pokarcie mac-a znaleśc w danej sieci.

Nawinolem temat co ?????

PS. Ciekawe czy maja dostep do zagranicznych serwerów???????????

sd

Well-known member
Buchów
20
policja niema prawa uzyc naszego serwera puki niezłam iemy angielskiego prawa tym bardziej polska policja huehue a poozatym skad moga miec pewnosc ze ktos pisze na takim forum prawde wjjada odrazu do 1500 chat ?
a pozatym jak sie boisz to uzywajj programów do spoofingu albo proxy

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
moze zarzucisz jakieś programy (nazwy albo linki)?? oprócz steganos internet anonym bo to szit

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
dzieki :D
mysle że przyda sie nie tylko mi ;]

W

whitejoe

Guest
Temat taki nawinoł mi sie wczoraj. jak Byłem pod Wplywem :tongue: ale dzis juz wiem, ze nie maja oni sprzetu bo gadalem z jednym glina co mu kiedys pomagalem przez Skypa tuner DVB przerobić. Jedynie co moga zrobić to Zgłosić sie to POLPACKA(KOMÓRKA TP - jedyny dawca netu w Polsce) i rzadać na mierzenia danego IP. Ale myslicie, że polskiej policji chce sie tak bawic maja co innego do roboty.

A tak na koniec nasze forum jest na Angielskim serwerze jak naPISAŁ SCuN wiec bez obaw :salut:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Dokładnie dopóki tutaj ktoś nie zacznie sprzedawać worów ziela to wydaje mi się, że dadzą spokój.. a być może jest tu siakiś policjant ale lubi zajarać :D.

Chociaż wolałbym żeby nie było gliny ;-/

W sumie to troche mnie nastraszyliście tymi postami a jak do Was piszę dokładnie w TEJ chwili suki stoją mi przed oknem i jakiegoś kolesia spisują.. no ale u mnie to norma ;-/.

Yh... nie moge czytać takich rzeczy bo sobie wkręcam, że zaraz ktoś do mnie zapuka :) :geek:

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Ja tam jestem czysty ;] Jak jakies nasionka zamawiam to tylko do babci kolegi która raczej z narkotykami nie ma nic wspólnego :rendeer: A co do IP to sie nie boje bo mam zmienne :p HWDP możecie mi naskoczyć dziwki :cheers:

R

rasta

Guest
Byczek napisał:
A co do IP to sie nie boje bo mam zmienne
nie ma to zadnego znaczenia czy zmienne czy stale ip tak samo latwo namierzyć.hehe

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Nie wiem bo nie próbowałem :p ale zdawało mi sie ze troche wiecej roboty jest z namierzeniem typa ze zmiennym IP. zmienienie proxy i surfowanie po necie przez jakies stronki ktore pozwalaja na anonimowość też na nic sie zdadzą?

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół