akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Fiuty na forum

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

ranek

Member
Buchów
0
Ja mam pranoje po fecie i schizy takze prosze nie brac tego na serio ale poczytajcie o "echelonie" albo jemu pokrewnych systemach np. carvo - coś tam =mięsożerca w dowolnym tłumaczeniu, i inne takie.Nakłady finansowe jakie rządy państ wykładają na kontrolę obywateli są takie że nie ma możliwości żeby kogoś nie namieżyli i nie dorwali,jeśli będą chcieli a potencajlny cel będzie wystarczająco godny uwagi.Drobni rolnicy nie są wystarczająco wg. nich szkodliwi żeby angażować te 'systemy' :pr: Można się wpie****ic jak się diluje na dużą skalę lub uprawia lub jest się nie dystretnym ale za jednen no "dwa" krzaki nikt nie uruchomi żadnej poważnej maszyny.Dyskrecja wręcz szczypta paranoi i pyty mogą nam :smurfin: ale brak wyjątkowo zdrowej lub wręcz chorej ostrożności = :farao:

P

predator

Guest
ranek napisał:
Ja mam pranoje po fecie i schizy
mam coś podobnego ale już przeszło masz racje białe jest za dobre żeby je brać

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Białe nie jest dobre nawet jak sie je bierze. Po pewnym czasie mi chciało się tylko rzygać, a pobudzenie było nikłe. Nie róbmy offtop'a. Policji nie ma, no skąd.

M

Melckor

Guest
Policja może i jest może i nie, napewno są prowokatorzy na których trzeba uważać, a tak ogólnie to przeciesz my wszyscy to sobie wyobraźiliśmy, ta calą marichuanę :p) to tylko taka faza. :scratch:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
a kto tutaj uprawia marihuanę? przecież to wszyscy wiedzą, że jedynie o niej gadamy i wymieniamy się wiedzą zdobytą poprzez książki i encyklopedie internetowe ;).

MJ jest zła i nielegalna! wszystkie wypowiedzi z tego forum służą jedynie w celu EDUKACYJNYM nic poza tym :tongue:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Co wy pie****icie, polscy narkomani. Wszyscy wiedzą i jeśli zechcą namierzą was i wasze grow'y. Pozdrawiam.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
masz racje ale kto by chcial zajmowac sie 1 czy 2 roślinkami w dodatku uprawianych do własnych potrzeb. Premi za to nie dostaną :) niech sobie łapią prawdziwych plantatorów co mają pół hektara konopii ;).

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja , i uważaj bo pewnego dnia przyjde do ciebie z moim obrzynem.
A tak na serio to policja już pewnie rozpracowywuje całe forum

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Premi za to nie dostaną niech sobie łapią prawdziwych plantatorów co mają pół hektara konopii .

Tacy ludzie nie pisują na łatwo namierzalnych forach internetowych. Pozdrawiam. Sebastian.

R

rasta

Guest
sleja napisał:
Tacy ludzie nie pisują na łatwo namierzalnych forach internetowych.
tacy ludzie w ogóle nie piszą na forach. nigdzie nie piszą i nie mówią co robią.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
To było dosadne stwierdzenie o forach internetowych. Epitet.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
dokładnie bo o nich się dowiadujemy jedynie z wiadomości, tv itp :).

Czyli ludzie nawet jeśli macie pół hektara MJ to pisujcie na forum a będziecie bezpieczni .

Tutaj są same płotki nie warte uwagi :)

Sys

Well-known member
Buchów
1
no jasne jak jakis chce policjant sie do mnie dobrac to cala wiedze nie mam z doswiadczenia tylko z encyklopedii od babci Marysi dostalem

R

rasta

Guest
ostatni oglądalem w tv program o faszystach którzy umieścili na swojej stronie nazwiska osób którym chcą wpie****ić. wypowiadal sie jeden gliniarz i powiedzial, że nie mogą nic zrobić z tą grupą i ze stronką bo nie mają możliwości technicznych ani prawnych. żeby rozpracować grupę musieliby użyś narzędzi hakerskich na co prawo im nie pozwala.

myslę, że tym bardziej nie mają możliwości na rozpracowywanie nas osób z forum.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół