• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Flo bez nawożenia

Wyszukiwarka Forumowa:

Placebo

Well-known member
Buchów
0
Nie bijcie za to że zrobiłem temat w tym dziale ale musiałem bo chcę dostać jak najwięcej odpowiedzi na ten team, w dziale podlewanie pewnie by mi nikt nie odpowiedział.

Taka sprawa, nie mam kasyn na nawóz a moj kompan wymyśla że nawóz jest niepotrzebny i będą topy bez tego. Możliwe, pewnie będą ale czy ktoś kiedyś tak próbował jak wygląda efekt finalny ??

Costa

Banned
Buchów
1
Topy będą, ale rewelacji bym się nie spodziewał, będą małe mizerne topki, wiem po sobie bo swojej podawałem mało nawozu i napuchła bardzo mało, bez nawozu bym chyba miał o połowe mniej...

Pozdro i kręc kase na Planton K to koszt 5 zł.

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Oczywiscie ze mozna ale pytanie czy to out czy indor moje zdanie jest takie ze w uprawie indor nawóz jest potrzebny aczykolwiek nie koniczny ale napewno na plonie to sie odbije i wolniej bedzie sie towszystko kreciło co chodzi o out widziałem na własne oczy duze zbite pały bez kropli nawozu bo naturalne słonce daje w efekcie swietny plon ale napewno nawóz podwoi ten efekt:)

Costa

Banned
Buchów
1
dudens dobrze gada, ale czy warto kosztem 5 zł mieć 2 lub 3 razy mniejszy plon końcowy?

Pozdro :)

dudens24

Well-known member
Buchów
0
no dokładnie tym bardziej ze tego słoneczka bedzie teraz coraz mniej i bedzie słabsze.

P

Phineash

Guest
Zgadzam sie z przedmówcami . Jak nie masz kasy , nawet tych 5 zł , to popros mamusie , babcie , znajomych o pożyczkę tej "pjooontkii". ;>

Placebo

Well-known member
Buchów
0
Dobrze prawicie i zastosuje się, w sumie juz ogarnolem pieniążek :) Dzięki za odpowiedzi ^^
A ostatnio chciałem pojechać po kosztach i kupić w kwiaciarni jakiś nawóz uniwersalny za 4 zł, chyba na basie humusu czy jakoś tak.. No i w tym nawozie było 0,1% N 0,1% P i 0,1% K nie wiem czy to jest stężenie podobne do tych innych nawożow, na których pisze np 4-5-6 .. jeśli to jest taka sama skala to tamte nawóz to nie nawóz :p

breathe the pressure

Well-known member
Buchów
0
na flo planton k albo florovit do roślin kwitnących... żaden humus, bo nie nadaje się na flo. No chyba, że twoim celem jest zebranie małej ilości chujowego palenia

Justi

Well-known member
Buchów
0
Najpierw to Ty przestudiuj informacje, artykuły i po oglądaj fotorelacje użytkowników. Następnie kup palnton k lub florovit; ów nawozy są najbardziej znane i wykorzystywane przez growerów, także nie ma co "dziadować" i kupić za śmieszną kwotę opakowanie lub buteleczkę w/w środku i cieszyć się lepszymi plantami i odbiciem plonu. Jeżeli to w miarę wczesne flo, polecam planton k, posiada azot (npk 16 11 24), a roślince na flo, też jest potrzebny azot... W późniejszym etapie flo, warto odrzucić planton, gdyż sporo ma azotu i przestawić się na coś, co ma o wiele, wiele mniej azotu, np. florovit i podlewać nim. A co potem? dopierd**** oporowe (w ciul duża dawka) i koniec 2tyg. bez nawozu, a tyg. przed ścinką flushing i tyle. :smokee:

Placebo

Well-known member
Buchów
0
o dziękówka za te rady :D studiuje to już kupe czasu :) ale skoro na buteleczce są podobne wartości co w tym plantonie a ja nie potrzebuje np. 200 l roztworu tylko 20 to po co przepłacać :p florovit ;o ? bede lał plantonem do końca myślę ,że azot też się przyda, tym bardziej dla ES która jako sativa przybiera masakrycznie podczas kwitnienia :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół