akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Flora & Fauna konkurs CYCO Grow

• Autor wątku Cosa_Nostra
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

maladama

Well-known member
Buchów
0
mam pytanie, czy caly box musi byc podlewany cyco, czy moge sobie robic jakies swoje doswiadczenia ?? :) chcialabym 2 panny poprowadzic inaczej.

---------- Aktualizacja posta ---------- Czas poprzedniego posta ----------

crazy, ty tez jestes z uk, to moze kuriera razem bysmy wzieli na pol, a potem ty bys mi to do mnie podeslal albo ja do Ciebie?? A moze ktos jszcze jest z UK kto chce zamowic? :) koszt u nich wyslania 23 euro.

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Panowie ja chciałbym wystartować za kilka dni jak tylko nawozy przyjdą, ja tam do wrzesnia nie bede czekał bo pestki juz sie moczą, chyba moge?... nie doczytałem sie daty startu.<peace><peace>

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jak siemię się moczy nie ma co brać na wstrzymanie. Witaj jako pierwszy FBI chociaż nie wykluczam drobnych zmian i przenosin ;)

Ehhh... Cosa wiesz ze ze mną jak z dzieckiem...:freak:

H

Hard_triper

Guest
szkoda że nie spełniam warunków bo chętnie bym podjął rywalizacje ,pozostaje mi życzyć powodzenia

D

delete

Guest
crazy, ty tez jestes z uk, to moze kuriera razem bysmy wzieli na pol, a potem ty bys mi to do mnie podeslal albo ja do Ciebie?? A moze ktos jszcze jest z UK kto chce zamowic? koszt u nich wyslania 23 euro.
jak bede gotowy do zlozenia zamowienia to dam ci znac
osobiscie mam nadzieje ze przesylka bedzie za darmo ,bo zakupy wieksze moge robic :)

H

Hard_triper

Guest
sęk w tym że nie mam w zwyczaju archiwizować swoich poczynań a na dzień dzisiejszy mam tylko pomidory w szklarni i to po 2 zbiorach co prawda mam parę plantów ale nie są one w fazie "ŁAŁ" jednak jeżeli to by moglo coś zmienić to zaraz wrzucam :D poza tym nie jestem w stanie wykonać przejścia z week 2 na week 3 ( ph metr ec metr ) tak ściśle ale damy rade :D na potrzeby growloga zbuduje 2 boxa na czas wega mam wolną lampe 400w (pierwsza moja lampa )pestki mam:D

maladama

Well-known member
Buchów
0
FBI wystartowales?? :)

do mnie paczka juz doszla, dzieki.

teraz czekam az box sie zwolni :)

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
5
Powiem wam ze jak wszystkie suple cyco dzialaja jak ich rootbooster to miod malina mam sample i root jest za***...reszte bede dopiero probowal mam a+ b niestety nic na flo z tej serii...

maladama

Well-known member
Buchów
0
niestety root bostera nie ma jeszcze w tym zestawie :/ a na ebay tez nie widzialam, a chetnie bym wyprobowala.

Wiesz Fidel gdzie mozna kupic??

Fidel Gastro

Weteran
Buchów
5
Dostalem za free przy zamowieniu online rok temu

Fidel Gastro

Weteran
Buchów
5
Wystarczy ci ze napisze wali rybami bardziej niz rhizo canny i t.difrend na ogrodku dal 80gr.bryla korzeniowa wypelnila 100 % donicy :)

Fidel Gastro

Weteran
Buchów
5
FBI ty to masz kurde wszystko na wczoraj przygotowane...:crazy: jak chuck Norris

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół