akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Flow ,a niezdrowe liście

Wyszukiwarka Forumowa:

Sahtaro

Well-known member
Buchów
0
Witam, cześć. Roślinki mają 28dni, nie które zaczynają flow ale na dwóch własnie w tym stadium pojawiają się przebarwienia na liściach. Nie ważne czy małe, czy duże. Dodatkowo tworzą się dziurki, a zapewnia ,że ślimaków nie ma a mimo to użyłem ślimakolu.

U

Usunięty 70000

Guest
na bank jakies robaczki robia te dziurki, sprawdz lisc od dolu :p

Nick Fiend

Keep smiling
Buchów
12
Muszki zwykłe, nawet jakos sie nazywają, ale kto by sie tym interesował... Normalny wygląd planta out.

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Pryśnij czymś na owady bo jak już raz spróbowały Mj to nie odpuszczą, tak samo jak wielu z nas :)

R

ruski wentylator

Guest
jakies owady, muszki skosztowaly, i prawda to jest ze raczej nieodpuszcza,
lec po jakiś oprysk dolistny, owadobójczy do normalnego ogrodniczego

Nasim

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Te dziurki to jakieś owady pospolite, bardziej zastanawiają mnie te przebarwienia, gdyż swego czasu miałem identyczne na oucie, większości roślinom przeszło, lecz dwóm się to znacznie odbiło na ogólnym rozwoju. Do dziś zagadki nie rozwiązałem.

Sahtaro

Well-known member
Buchów
0
Dzięki za zainteresowanie tematem. Zaraz będę jechał do obi ppo środek na pleśń to kupię przy okazji coś na muszki pospolite. Zrobię zdjęcie liści od dołu jak będę na spocie.

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Te dziurki to jakieś owady pospolite, bardziej zastanawiają mnie te przebarwienia, gdyż swego czasu miałem identyczne na oucie, większości roślinom przeszło, lecz dwóm się to znacznie odbiło na ogólnym rozwoju. Do dziś zagadki nie rozwiązałem.

Owady wbijają rurkę w liście i wysysają soki stąd mogą pojawić się przebarwienia. U mnie na jednej roślinie pojawiło się coś takiego (moja diagnoza przędziorki) i po oprysku karate zeon wszystko wróciło do normy

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół