• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Fotorelacja Lowryder #2 outdoor

Wyszukiwarka Forumowa:

GanjaTrip

New member
Buchów
0
Witam, ruszam z fotorelacją mojego lowryderka, jest to moja pierwsza uprawa i jedyny krzak.

Dziś jest jego 21 dzień , oto fotka

Spot jest pewny, nasłoneczniony cały dzien.

Pytanie, jakimi nawozami go lać, niedługo zacznie kwitnąć

PS> Pestki są z f2seeds feminizowane

widzęNiebonieMyślę

Well-known member
Buchów
0
Nawozy? Myślę, że tzw. klasyk czyli biohumus, który możesz 2 razy machnąć począwszy w tym tygodniu zanim zacznie kwitnąć. Na flo planton k oczywiście i ewentualnie na zakończenie plonu ripen. Zamierzasz może zrobić lst? I skupiasz się na 1 lowryderze rozumiem?

greenbeer

Active member
Buchów
0
Na flo planton k oczywiście i ewentualnie na zakończenie plonu ripen.

Ripen psuje smak poczytaj o nim używa się go jedynie gdy krzaki nie dojdą a potem obowiązkowo FLUSH.Kolega ma chyba tylko tego planta więc niech lepiej kupi Florovit albo Planton K albo to i to : P

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
jak na 21 dni to jets dosc mały jaka ma donice ile l ziemi dałes czymś juz podlewałeś czy sama woda?
a co do zakupów to poleciłbym ci zakupictakie oto specyfiki:
powiedzmy obowiązkowo:
-planton K ew florowit cos na flo z przewaga PK
-dolomit jak najmniejszy worek pewnie 5 kg
-cos na pleśn topsin,miedzian,amistar czy tedor<>najlepiej dwa różne>
i opcjonalnie:
-biohumusa forte 0,5l<i od razu podlac nim roslinke>
-snakol czy inny slimakol chyba ze masz 100% pewnosci ze nie łażą u ciebie bo płacz jak zjedza niesamowity
-asashi sl ale nim tez aby z raz bys psiknął

ps. i na bank jedz bez ripenu bo pocholere ci i tak sianko na bank ci w 100% dojdzie o ile bez lipy wszystko ogarniesz tez mam LR#2 ale w ziemi

GanjaTrip

New member
Buchów
0
odp

leje wodą z nawozem z biedronki nie wiem jakie NPK, wiadro 12l, nie planuje LST wysiewam jeszcze easy rider auto moze dojdzie :))

---------- Aktualizacja posta 05-08-2012 20:34 ---------- Czas poprzedniego posta 31-07-2012 19:07 ----------

nie jestem pewny ale 4 dni nie byłem na spocie i zamiast włosków są kulki jest ich dużo oznacza to że męski krzak, i jeśli tak jaki użytek z liści i lodygi zrobić? I czy oplaca się jeszcze wsadzić automata jeśli będzie dobra jesień to dojdzie, jak nie mogłbym go do boksa wrzucić

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół