Witam forumowiczow. W koncu nadszedl czas na moja pierwszy growbox , poniewaz rachunki za palenie zaczynaja mi sie przelewac.
Od 3 miesiecy posiadam juz sadzonke jak widzicie na zdjeciach , ale dopiero od dzis bedzie miala jako takie warunki. Znalazlem kiedys ziarenko i tak dla jaj posadzilem na balkonie. Takie cos mi wyroslo bez zadnej pomocy poza podlewaniem kranowa.
Punktem docelowym uprawy ktora tak naprawde zacznie sie dopiero po niedzieli jest 3 szt Northern Light Auto no i plus ta co teraz mam.
Growbox:
80x80x160 Secret Jardin Hydro Shot
Wentylator kanalowy Ventilution 125mm , 220-280m3
Filter Can-Lite 125mm , 300m3
Oswietlenie Mars II 400W LED Dual Spectrum
Uprawa w Gold Label Coco plus wszystkie preparaty do coco tez od nich.
Donice 11L
Od nastepnego tygodnia zaczynam prawdziwa relacje. Dzis mozecie zobaczyc jak to wyglada. LED swieci swietnie , mozna przelaczac miedzy weg a kwit
, jak i rowniez mozna uzywac obu naraz. Na zdjeciach macie pokazane. Jak dla mnie to wentylatory sa jednak troszeczke za glosne.
---------- Post Zaktualizowany 17:00 ---------- Data pierwszego postu 16:25 ----------
Od 3 miesiecy posiadam juz sadzonke jak widzicie na zdjeciach , ale dopiero od dzis bedzie miala jako takie warunki. Znalazlem kiedys ziarenko i tak dla jaj posadzilem na balkonie. Takie cos mi wyroslo bez zadnej pomocy poza podlewaniem kranowa.
Punktem docelowym uprawy ktora tak naprawde zacznie sie dopiero po niedzieli jest 3 szt Northern Light Auto no i plus ta co teraz mam.
Growbox:
80x80x160 Secret Jardin Hydro Shot
Wentylator kanalowy Ventilution 125mm , 220-280m3
Filter Can-Lite 125mm , 300m3
Oswietlenie Mars II 400W LED Dual Spectrum
Uprawa w Gold Label Coco plus wszystkie preparaty do coco tez od nich.
Donice 11L
Od nastepnego tygodnia zaczynam prawdziwa relacje. Dzis mozecie zobaczyc jak to wyglada. LED swieci swietnie , mozna przelaczac miedzy weg a kwit

---------- Post Zaktualizowany 17:00 ---------- Data pierwszego postu 16:25 ----------