T
Tamull
Guest
Freestyle jest to nowy sposób jazdy na motocyklu. Jeździ się za motocyklem, na motocyklu, obok motocykla, na przednim, na tylnym kole, ale żadko na dwóch. Z freestyle jest tak jak z cannabą w polsce jest zabroniona, non-stop tam gdzie jeździmy robi się na niebiesko, jednak wystarczy jeden obrót ręki a żaden radiowóz i tak nas nie dogoni... Ogólnie wszystkie wyczyny freestyle'owe podciagane są do stwarzania niebezpieczeństwa na drodze
. Krótko o zasadzie, lepszy ten który jeździ wolniej...czyli jesteś lepszy jak jedziesz 20km/h na kole niż 120...
Ogólnie specami w freestyle są Amerykanie, lecz Polacy nie są gorsi...powoli ich doganiamy! Jednak nie za szybko bo freestyle to drogie hobby, jednak jak jest się dobrym to ma się sponsorów, ale z roku na rok w Polsce przybywa freestyle'owcóch (potocznie, bez sensu nazywani dawacami nerek - zazdrość Polaków, nie ma to dopie****i). Wypadków też jest mnóstwo w PL, z prostej przyczyny... my jeździmy szybko, ale ostrożnie, jednak tylko 10% wypadków jest z naszej winy - prędkość, brawura, popisy, nie wiem czy wiecie ale 74% wypadków powodują kobiety w autach i traktory, tak, tak... wyjeżdżają z bocznych ulic tuż pod motocykle... jest to udowodnione realnymi statystykami. W USA nie ma lepszych i gorszych klubów, w Polsce są
Nie chcąc się chwalić klub w którym jeżdżę jest najlepszy
KAMIKAZE SQUAD LUBLIN - www.motocykle.lublin.pl Raptowny Wałdek jest rekordzistą Polski jazdy na przednim kole - 201m, Wałdek również jest 2- krotnym mistrzem Polski w FREE, nasz klub jest natomiast 3- krotnym mistrzem w jeździe drużynowej, również w freestyle... Co tu jeszcze pisać ? Nie wiem...co raz padają jakieś nowe rekordy, wczoraj np. Koval przejechał 150km na tylnym kole... Mogę jeszcze dodać, że w KLS (Kamikaze Lublin Squad) jako pierwsi zaczeliśmy przycierać... Tzn, zadupkiem motocykla przycieramy o asfalt
Takie tam...
Pytajcie, piszcie. Wy mi bardzo pomogliście, ja moge Wam pomóc.
Ogólnie specami w freestyle są Amerykanie, lecz Polacy nie są gorsi...powoli ich doganiamy! Jednak nie za szybko bo freestyle to drogie hobby, jednak jak jest się dobrym to ma się sponsorów, ale z roku na rok w Polsce przybywa freestyle'owcóch (potocznie, bez sensu nazywani dawacami nerek - zazdrość Polaków, nie ma to dopie****i). Wypadków też jest mnóstwo w PL, z prostej przyczyny... my jeździmy szybko, ale ostrożnie, jednak tylko 10% wypadków jest z naszej winy - prędkość, brawura, popisy, nie wiem czy wiecie ale 74% wypadków powodują kobiety w autach i traktory, tak, tak... wyjeżdżają z bocznych ulic tuż pod motocykle... jest to udowodnione realnymi statystykami. W USA nie ma lepszych i gorszych klubów, w Polsce są
Pytajcie, piszcie. Wy mi bardzo pomogliście, ja moge Wam pomóc.