nasiona marihuany

Gówno.

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Kim wielkim był JPII ? Starcem widzącym szatana w prezerwatywach ? Eeeee, nic specjalnego.

S

sdfsdf

Guest
nie chcialem zebyscie widzieli we mnie wroga po tym watku! chcialem tylko zapytac czy ktos z was slyszal o tym bo pilnie poszukuje tego! nie chcialem by ten temat zgarszam postac JPII !! on byl dla mnie autorytetem do nasladowania tyle ze nigdy mi sie to nie zdazylo...

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
sleja czy ty podwazasz autorytet Jana Pawla 2?? po***alo cie?? kto nieuzna ze to wielki czlowiek?? a w dodatku ze swiety...??!!dla jak mogles tak napisac sleja :farao:
dla mnie to jest szok choc jestem niewiezacy!!a dla reszty ktorzy sa i dla nich papiez jest swiety??

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Kim wielkim był JPII ? Starcem widzącym szatana w prezerwatywach ? Eeeee, nic specjalnego.

sleja debilu. Coś znowu łykałeś czy cię już całkowicie pok***iło? Znasz kogoś choć w połowie takiego jak Jan Paweł II? Wątpię. Zastanów się nad tym co piszesz. Sam jestem niewierzący ale np. śmierć JPII bardzo przeżyłem. Był autorytetem, był pierwszym papieżem zachowującym się jak normalny człowiek ( srał na to co przystoi papieżowi a co nie), nie tracił poczucia humoru do końca, wielki człowiek, naprawdę niewielu jest takich na świecie.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pierwszym ktorego tak naprawde interesowaly sprawy zwyklych ludzi!!ktory sam niechcial dostawac nawet zlamanego grosza!!robil wszystko dla ludzi i walczyl o pokuj!!sa dowody jego swietosci...!!jak mozna napisac ze nic wielkiego!!nic wielkiego to przynim wszyscy inni papiezowie...!!

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
lubo napisał:

sleja deb**`. Coś znowu łykałeś czy cię już całkowicie pok***iło? Znasz kogoś choć w połowie takiego jak Jan Paweł II? Wątpię.

Jestem prze-trzeźwy. Jakiego ? Bełkoczącego czy chorego ?

Emocje wzięły górę, czyli mój cel został spełniony. Kontynuujmy.

Zastanów się nad tym co piszesz. Sam jestem niewierzący ale np. śmierć JPII bardzo przeżyłem.

W dniu śmierci byłem na 450mg DXM, w dniu pogrzebu feta+trawka.

Był autorytetem, był pierwszym papieżem zachowującym się jak normalny człowiek ( srał na to co przystoi papieżowi a co nie)

Olał zasady, był normalny, czyli nie był nikim nadzwyczajnym. Każdy z nas ma gdzieś zasady, nieprawdaż ?

nie tracił poczucia humoru do końca, wielki człowiek, naprawdę niewielu jest takich na świecie.

Jego poczucie humoru było równie drętwe co większośći tego forum.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
sleja ty jestes popie****ony!!to czlowiek ktory mimo choroby i wielkiego cierpienia chcial dalej pomagac ludzia!!pomugl zjednoczyc wielu ludzi na swiecie!!jezdzil po wielu krajach mimo ze byl chory!!a jago poczucie chumoru bylo takie jak przystalo na papieza!!przeciez niepowie ci sprosnych dowcipow!!pomugl takze obalic komunizm w polsce!!
zachowwywal sie jak normalny czlowiek tak by muc do kazdego trafic!!a wielu ludzi odmienil!!a olweanie zasad ,to olewal te ktore bylo trzeba!! :farao: sleja

[ Dodano: 2006-05-22, 01:25 ]
jak nieuwazasz go za autorytet to zostaw to dla siebie a to co napisales jest jego zkrytykowaniem ale i ponizeniem!!!jak bena umierac ci bliscy to te bendziesz jaral, wdupcal dxm i fete??powodzenia :salut: :puker:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
A nie słyszeliście, że JP II chciał być skromny i nie chciał być sławny? Przyznaje był Wielkim człowiekiem i jest moim idolem i tak będzie do końca życia, ale to co sleja napisał to jego zdanie i nie podważajmy tego.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
durielek napisał:
sleja ty jestes pier****!!to czlowiek ktory mimo choroby i wielkiego cierpienia chcial dalej pomagac ludzia!!

Gówno mnie to obchodzi, mi nie pomógł.

pomugl zjednoczyc wielu ludzi na swiecie!!jezdzil po wielu krajach mimo ze byl chory!!

Zasługa wiary, papieża tylko po części.

a jago poczucie chumoru bylo takie jak przystalo na papieza!!
przeciez niepowie ci sprosnych dowcipow!!

Sam więc przyznałeś mi rację, nie był zabawny.

pomugl takze obalic komunizm w polsce!!
zachowwywal sie jak normalny czlowiek tak by muc do kazdego trafic!!

Znam wielu normalnych ludzi i jakoś nie trafiają do każdego. Kolejny raz powtórzę, że to to nie zasługa papieża, a wiary.

a wielu ludzi odmienil!!a olweanie zasad ,to olewal te ktore bylo trzeba!! :farao: sleja

Na jakie istotne zasady nie zważał ?

jak nieuwazasz go za autorytet to zostaw to dla siebie a to co napisales jest jego zkrytykowaniem ale i ponizeniem!!!

Wolność słowa, a o martwych mogę mówić co tylko zechcę.

jak bena umierac ci bliscy to te bendziesz jaral, wdupcal dxm i fete??powodzenia :salut: :puker:

Papież nie był mi bliski ani trochę.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pomagal wielu ludzia jesli chodzi o calosc!!niewiesz co moglo by byc jakby go niebylo!!bo mozliwe ze tym co robil on wlasnie tobie pomugl,mniej lub wiecej!bo swiat bez niego muglby wygladac duzo gozej!!muwisz ze to wiara uczynila a ja wlasnie sie wtrace ze nie!!gdyz po duzej czesci ludzie patrza na czlowieka!!bo powiedz mi czy wiara czynila to ze w srednio wieczu uzadzano dla przykladu wyprawy krzyrzoew!!gwalcac, niszczac wszystko i mordujac??czy wiara tez bylo plawienie sie w dostatkach,luksusach i wiecznym pijanstwie wsrud duchowienstwa!!to ludzie takie zeczy zmieniaja...!!i prawa moralne ktore nimi kieruja!!a waiara...jak kazdy uwaza...!!papiez na nia ludzi naprowadzal i pokazywal jaka jest naprawde!!jednoczyl ludzi za pomoca wiary a nie sama wiara...

S

sdfsdf

Guest
KONIEC!! teamt do zamkniecia! skoro nie znacie odpowiedzi na moje pytanie to po co robic offtopa i sie znowu klucic? czy to ma sens?
dzieki z gory! :/

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
durielek napisał:
pomagal wielu ludzia jesli chodzi o calosc!!niewiesz co moglo by byc jakby go niebylo!!bo mozliwe ze tym co robil on wlasnie tobie pomugl,mniej lub wiecej!bo swiat bez niego muglby wygladac duzo gozej!!

Nie spekuluj, w ten sposób do niczego nie dojdziemy.

muwisz ze to wiara uczynila a ja wlasnie sie wtrace ze nie!!gdyz po duzej czesci ludzie patrza na czlowieka!!bo powiedz mi czy wiara czynila to ze w srednio wieczu uzadzano dla przykladu wyprawy krzyrzoew!!gwalcac, niszczac wszystko i mordujac??czy wiara tez bylo plawienie sie w dostatkach,luksusach i wiecznym pijanstwie wsrud duchowienstwa!!to ludzie takie zeczy zmieniaja...!!i prawa moralne ktore nimi kieruja!!

waiara...jak kazdy uwaza...!!papiez na nia ludzi naprowadzal i pokazywal jaka jest naprawde!!

jednoczyl ludzi za pomoca wiary a nie sama wiara...

Nie spałem tej nocy, ale czy leczyć za pomocą morfiny, a leczyć morfiną to jakaś różnica ?

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
kazdy ma swoje zdanie, moze je przedstawic i nikt nikomu nie moze narzucac wlasnych racjii. Kulturalna wymiana pogladow nie jest niczym zlym. Nie bulwersuj sie Bielak :D

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
bylem swiadkiem gorszych rozmow... bardzo czesto bylem ich uczestnikiem, lub prowodyrem :D ta rozmowa przy tamtych to pikus :D

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół