Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
wiem że to będzie odświerzanie starego tematu ale musze to tu zamieścić http://www.ganja.co.uk/cannabis-seeds/doggies-nuts-cannabis-seeds/g13.htm
jeśli ktoś bardzo tego szukał to teraz ma okazje sobie tą odmiane zakupic, tylko za pare pestek feminizowanych trzeba zapłacić 445 funtów (2500zł), regular 245 funtów.
mam nadzieje że pomogłem komuś kto tego tak bardzo szukał bo ponoć to jest najmocniejsza odmiana na świecie
dobrze że odświeżasz bo temat z 2005 roku jestem ciekaw jakie macie zdanie teraz na temat tej rosliny ktos hodował może sie wypowiedziec jaki plon jak z mocą czy to wszystko jest tak fajnie jak to opisują ?!?!?
Podobno te krzyżówki G13 od Mr.Nice to żadna rewelacja. G13 Haze to podobno killer. Nie znam się na tyle na genetyce, nigdy mnie to tak nie interesowało, więc mogę się mylić, ale w końcu jeśli mają żeńskiego klona, to co stoi na przeszkodzie żeby zrobić z tego nasiona? Femi z tego, co pamiętam można zrobić bez udziału męskiej rośliny, więc dziwne, ze nie zrobili nasion czystej G13. Chyba, że ten klon to męszczak, ale po co ktoś miał by wykradać męską roślinę... Chociaż w sumie jak by zhermić dobrze męszczaka, to i może by wydał na świat kilka nasion Jakoś nie chce mi się wierzyć w tę legende.
szukajcie prawdziwego suszu w amsterdamskich kawiarenkach, moc wymiata.
Ostatnio mialem okazje killa kush x g13, pycha, super smak, zapach, aromat, a działanie :zombi:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.