akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Gałka muszkatołowa

Wyszukiwarka Forumowa:

CzarnoBiały

Well-known member
Buchów
0
Odradzam to spożywać:D
Zjadłem 6 gałek z 3 mocnymi kawami...(kumpel zjadł 15 w ciągu tygodnia)
Po około 5-7h bierze dość "dziwna" faza, a dokładnie nerwowe, niekontrolowane odruchy, ból głowy, a teraz punkt programu... Padłem na łóżko ze zmęczenia i czułem jakbym wyszedł z ciała, usiadł obok i patrzył na siebie... Paskudne uczucie... Bania jest nawet do 3 dni, a nerwowe odruchy mam aż do dzisiaj - jadłem to w grudniu/październiku.
Morał z tego taki - nie ma co kombinować tylko palić:spalony:
PS. zapomniałem dodać że są halucynacje np. jak zamykałem oczy wszystko widziałem(tak jakbym miał je ciągle otwarte)

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Spróbowałem gałki po tym co przeczytałem i się bardzo zawiodłem. Poleciałem do sklepu i kupiłem 3 opakowania całych gałek po 2 sztuki. W sumie 6 szt. Starłem, wsypałem do kubka i zalałem colą. Smakowało paskudnie. Piłem to chyba ze 20 min. Efektu nie zauważyłem żadnego, tylko żałowałem, że zmusiłem się do tego gówna, wydałem na to kasę i nic. Następnego dnia przeczytałem do końca ten dział i się okazało, że podobno lepiej jest pic zaparzoną gałkę najlepiej KOTANYI. Postanowiłem się nie poddawac i spróbowac jeszcze raz, choc byłem już bardzo pesymistycznie nastawiony do gałki. Niestety nigdzie nie mogłem znaleźc KOTANYI wiec wziąłem Kamisa 3 opakowania po 3 sztuki, razem 9. Starłem, zalałem wrzątkiem, zamieszałem, przykryłem i jak troche ostygło to wypiłem. Efektu znowu nie było żadnego. To ściema, czy tylko niektóre odmiany gałki klepią, a może coś źle przygotowałem?

rolercoster

Well-known member
Buchów
0
po co wy się katujecie jakimis gałkami? szkoda zdrowia i głowy.

Ruby

Well-known member
Buchów
0
nie wiem czemu piszecie ze nie dziala jak po eksperymentowania z tym stwierdzam ze jednak dziala i to dobrze<joint>

akurat pisze to na milej bombie wiec pozdro rzucam w tlum<joint>
o 17:00 za***alem w weszlo dopiero o 22:00 wiec dosyc dlugo ale moze dlatego ze jadlem wczesniej szamke, z 20g i zdobylem cale nasiona wiec bylo gites, starlem to tarce troche wody i jazda, mdlosci na poczatku od za***ania, pilem z herbata a pisali ze lepiej wchodzi i chyba wlazl.
Faza za***ista, za***isty banan na twarzy, smiechy z jakis glupot na necie, smiechy z ludzi w domu;d , jakis ku**a wkret zalapalem na war hamera 40k ale cos z plytka sie z***anlo wiec lipa ale za to obejrzalem trailer i mega za***isty ku**a oni powinni film nagrac, potem cod moderwarfare 3 w hd itp...
mega gastro, i myslalem ze wczesnie jakies zielsko jaralem i mnie o tego tak klepie.
ku**a jak poszedlem sobie szame zrobic to rozkminilem ze napisze to na forum ze jednak dziala a nie jak niektorzy pie****a, zdecydowanie polecam mimo ze nie ma halunow itp.<lol>

a i muzyki sie ku**a dobrze slucha, obojetnie jaki track puszcze i tak bedzie najlepszym jakie slyszalem ;d

Ostatnia edycja:

Amnezia

Well-known member
Buchów
0
też kiedyś jadłem gałkę, z kolegą tylko zmieloną, nie mieliśmy innej
paczkę 15g(chyba albo 10) na pół i faza całkiem ciekawa, nie ma halucynacji czy coś, ale jest całkiem przyjemnie, dobry humor i w ogóle całkiem fajnie
połykaliśmy robiąc bomby (proszek zawijasz w chusteczkę albo papier toaletowy i łykasz)
beznadziejny smak jest jedynym minusem

Zamotany

Well-known member
Buchów
0
ile trzeba tego zjeść na osobę?
Mam jedna kulkę chciał bym jeszcze dzisiaj spróbować.

Amnezia

Well-known member
Buchów
0
wydaje mi się, że 1 to za mało
opie**** ze 3 minimum, i przygotuj się, że możesz mieć problemy z zaśnięciem

Zamotany

Well-known member
Buchów
0
aha to muszę sobie zakupić jeszcze dwie bo została mi jedna w paczce.
dzięki za odpowiedz, a co rano będę wyspany czy nie (oczywiście jak bym zjadł)?

Lorenzo

Well-known member
Buchów
0
To prawda od gałki to tylko Tantum Rosa jest gorszy

Venetian Snares

Well-known member
Buchów
0
Galka to moim zdaniem duzo gorsze scierwo, porownywalne do bielunia, nie jadlem ale wystarczy poczytac trip raporty i widac ze nie warto. Benzydamina jest ciekawa i gdyby nie jej niektore skutki uboczne byla by naprawde ciekawym halucynogenem :D

D

delete

Guest
A może zamiast jeśc bezpośrednio i prawie puszczac pawie to lepiej już bedzie ze zmielonej galki zrobic takie bombki np. w bletce, i łykac po jednej i zapijac? zero posmaku łajna, a i dawkowanie poręczniejsze, co wy na to?:crazy:

koza janek

Well-known member
Buchów
0
Galka to moim zdaniem duzo gorsze scierwo, porownywalne do bielunia, nie jadlem ale wystarczy poczytac trip raporty i widac ze nie warto. Benzydamina jest ciekawa i gdyby nie jej niektore skutki uboczne byla by naprawde ciekawym halucynogenem :D
wszystko zależy od tego ile wrzucisz tej gałki i jaką jesteś osobą :D np za pierwszym razem miałem bardzo fajnego tripa, a za drugim w poszukiwaniu wrażeń jedząc więcej w***ałem się na bad tripa :zjarany:

morał taki, że jeśli smak nie przeszkadza bo tych bletek musiałbyś wpie****ić chyba całą pakę to w małych ilościach od czasu do czasu jest git :D

NaPrzypaleAlboWcale

Well-known member
Buchów
0
Psychoaktywność i toksyczność
W małych ilościach gałka muszkatołowa nie powoduje widocznych zmian fizjologicznych lub neurologicznych. Spożyta w ilości 5-15 gramów ma działanie psychoaktywne z powodu obecności mirystycyny. Ze względu na towarzyszące nieprzyjemne efekty uboczne, rzadko jest stosowana w celach rekreacyjnych. Duże ilości, rzędu 60 g (~12 łyżeczek) i więcej, są niebezpieczne, powodując konwulsje, palpitacje, nudności, w niektórych przypadkach odwodnienie i ogólne uczucie bólu. Po zażyciu dużych ilości doświadczano silnego działania delirycznego. Osoby spożywające gałkę w znacznych ilościach mówią o nieprzyjemnych, trudnych doświadczeniach, włączając w to zaburzenia widzenia (halucynacje) i w wielu przypadkach stany lękowe. Innym efektem spożycia gałki w nadmiernych ilościach jest uczucie oszołomienia związane z napływem krwi do głowy. Do 2001 opisano jeden przypadek śmiertelny, po spożyciu gałki muszkatołowej w kombinacji z flunitrazepamem[2]
Gałka muszkatołowa nie zawiera pochodnych amfetaminy. Nie są one także produktem przemian zachodzących w organizmie po jej spożyciu. Zastosowanie gałki muszkatołowej jako relaksującego narkotyku jest niezbyt popularne ze względu na jej nieprzyjemny smak i poboczne efekty spożycia takie, jak oszołomienie, suchość ust, przyspieszone bicie serca, zaparcia, trudności w oddawaniu moczu, nudności i stany lękowe. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że spożywający nie doświadczy niczego przez około sześć godzin po zażyciu. Efekty mogą pozostawać nawet przez trzy dni. Spożycie dużych ilości gałki muszkatołowej prowadzi do tzw. zatrucia gałką muszkatołową – ostrego rozstroju psychicznego prowadzącego do uczucia nadchodzącej zagłady/śmierci i wstrząśnięcia. Niektóre przypadki prowadziły nawet do hospitalizacji.

wiki

Mati19

Well-known member
Buchów
0
Tego ścierwa nie tykam, aż takim desperatem nie jestem :) Zapewne nic nowego nie odczuje a łeb będzie boleć przez pół dnia :/ Jakoś już wyrosłem z takich eksperymentów

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół