• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Gałka muszkatołowa

Wyszukiwarka Forumowa:

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Chodziło mi o komendę
Kod:
[you]
, bo zawsze jak jej ktoś nie rozumie, to są jaja na różnych forach :lol:.

Do tematu: słyszałem, że można wyciągnąć z gałki olejek muszkatołowy, wie ktoś jak to zrobić? Po waporyzacji tego olejku takie rzeczy jak nudności i bóle brzucha stały by się przeszłością.

H

haszyszekk

Guest
lepiej mieć dużo dobergo zielska i zrobić z niego olejek ;)
Pomysł teoretycznie dobry, ale chyba nikomu ni chciałoby sie bawić w waporyzacje olejku muszkatałowego ;)

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
olejki muszkatołowe są w sklepach z olejkami eterycznymi w necie, ale nie wiem czy są to czyste olejki bez dodatków. Tylko że jedna buteleczka kosztuje ok 15-20zł

Narciarz

Active member
Buchów
0
re:

No gałeczka jest dość ciekawa . Starliśmy na tarce po 3 gałki na głowe i dodoaliśmy do sku pomarańczowego. (warto zatkać nos aby nieczuć zapachu tak mocno , i do dna) Po 2h czuć że coś się dziieje po 4h kompletna faza halucyny przy zamkniętych oczach potem zjazd 2 dni =/

H

haszyszekk

Guest
e tam... spróbowałem 2 raz... 5 gałek... starłem zrobiem herbatke jak marzenie (wyszło 2 szklanice i troche), wypiłem wszystko w 2 minutki i czekam czekam i nic...
7 godzin po spożyciu lekki zawrót w głowie (moze to był początek grypy na którą zachorowałem) i nic ;/ Głupia ta gałka... pzdr

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
ludzie mają ostre tripy a ty nic :scratch: Ile ważysz?

H

haszyszekk

Guest
Tweraz właśnie dlatego nie spiie że tripa mi wszedł. sie obudziełm o koło 2 i czuje że sie nia moge ruszyć, cale ciało mnie piecze i ogólnie jesc ciezkie i sie ruszać nie moge ;// jest godzina około 2 a ja sobie zapodalem gałke 15 godzin temu czy jeoś coś..
Taiej cholernie zlej bani jeszcze nie mi ameł na szczeście powoli schodzi;;;;/
Moja głowAAA

[ Dodano: 2006-03-16, 02:41 ]
Bo jak wiem... jakieś 140 kh...

vokus

Well-known member
Buchów
0
chyba 140 Kg ... gruuuuuuuuuuuuuubas :d :geek:

H

haszyszekk

Guest
oczywiście miałem na myśli kg... wypraszam sobie z grubasem ;)
Brzuszek mam ale jestem wielki od zawsze... Ma to swoje dobere strony... zawsze mi sprzedawali bez pytania o dokumenty wiece co... ;D i mogłem w gimnazjum nap&&lić licealiste (nawet kilku ;) nie chwalą sie oczywiście ;P pzdr

[ Dodano: 2006-03-21, 15:11 ]
Jak mnie chcesz zobaczyć na fotce to mam jakies na gronie.... jak nie masz tam konta to podaj maila to ci zaproszenie moge wysłać ;)

vokus

Well-known member
Buchów
0
spoko świrowałem :geek: na gronie konto mam thx :geek:

H

haszyszekk

Guest
spoko wszystko biore lajtowo... szczególnie po bacie z 3 bletek ;P

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bogusik jaki masz nick na gronie? to sobie ciebie dodam. Ty Vokus też powiedz to sobie was dodam.

H

haszyszekk

Guest
hmmm bo ja wiem ? zaraz zobacze i ci napisze...

...<:|:\::: Boguś:::/:|:>...

[ Dodano: 2006-03-23, 07:21 ]
Kurcze głupie emoty mi zepsuły nazwe ;/

M

Melckor

Guest
Ogólnie nie polecam gałki, choć sam nie miałem najgorszego tripa to spałem potem 16 godz. :O

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
niewiem co wy gadacie!!ja zjadlem 3 galki(42gr w w torebkacg)i mialem gruba jazde przez 10 gopdzin!!puzniej wstalem po 7godzinach i zero zwaly!!faza bardzo podobna do zielarskiej!!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół