akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Gałka muszkatołowa

Wyszukiwarka Forumowa:

kacperek88

Well-known member
Buchów
0
Jakieś 2-3 godziny po wypiciu na czczo wytargało mi ogóra tak że szok aż nie mogłem w to uwierzyć <joint>Mimo to przez ten smak i zdekajsztos sraczkę :zombi: po tym nie będę tego pił przez najbliższy okres czasu :spalony:

deathrage

Well-known member
Buchów
0
Gałeczkę próbowałem po raz pierwszy jakieś 2 tygodnie temu. Na początku mała dawka, paczka 13g na trzech - po 15minutach od wypicia kawy z gałki zmulenie na 10 minut. Następna dawka paczka na głowę (13g). Znowu po 15 minutach efekt zmulenia na 10 - 20 minut, ciężka bania jak po wciąganiu gazu. Może to za mało, może źle zrobiłem ale taka dawka naprawdę nie jest godna uwagi. Syfnie się to spożywa, nie jest dobra w smaku - w takich małych ilościach nie polecam się w to bawić, nie warto.

Pansztylecik

Well-known member
Buchów
0
Zależy od gustu, spotkałem się z wypowiedzią, że komuś pasował smak gałki podczas spożywania, ja mimo iż na smaki wybredny nie jestem krzywię sie na samą myśl o gałce :zombi:

Podzro!

Joe

Well-known member
Weteran
Buchów
1
mowicie ze to najochydniejsza rzecz jaka piliscie? chyhbha gdy heh piliscie herbatki z
Calea Zacatechichi to dopiero jest mordownia
Gałka w porówaniu do Calei to cappucino. Nie da się tego ani palić ani pić ani wciągać nosem. Do dupy nie próbowałem, ale to chyba jedyne wyjście z Caleą. Oczywiście już zabroniona w Polsce, bo to przecież niebezpieczna i narkotyczna substancja :D

S

Sober

Guest
Przesadzacie ;)
Calea do japy i popić dużą ilością wody. Może Cie trochę otrząśnie.
Spróbujcie sobie rzuć szałwię. To jest dopiero hardkor ;)

Heisenberg

Well-known member
Buchów
0
1

sprobowalem kilka lat temu, nigdy wiecej - mialem 3 dni z glowy, dobrze ze byl weekend

bucu106

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Zjadlem 95g(7 opakowan) czekam na efekty:) zaczolem o 17 jest teraz 20 czuje lekkie efekty czekam na prawdziwa banie opisze pozniej:zjarany:

bucu106

Well-known member
Weteran
Buchów
0
czuje ze zasycha mi w japie generalnie jest jeszcze lekka bania, czekam na wiecej narazie powoli pie****i mi sie wzrok<peace>

Ks_Proboszcz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Gałka to lipa. Chcecie faze za darmo ? Polecam muchora czerwonego :D

Lemmy

Well-known member
Buchów
0
Za dobrą fazę trzeba jednak płacić :D. Po co swój organizm męczyć jakimś świństwem, skoro można sobie wyhodować albo kupić ganję? Dajcie sobie spokój z tymi gałkami:zjarany:.

bucu106

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Za dobrą fazę trzeba jednak płacić :D. Po co swój organizm męczyć jakimś świństwem, skoro można sobie wyhodować albo kupić ganję? Dajcie sobie spokój z tymi gałkami:zjarany:.

ja mam co palic:) poprostu testuje banie po galce...:smokee:

zaczyna sie cos porzadnie dziac...:lol3:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół