akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ganja Farmer > Sklep z Nasionami Marihuany > Najlepszy polski Seedbank > GanjaFarmer.com.pl

Wyszukiwarka Forumowa:

Cholender

Well-known member
Weteran
Buchów
2,004
Odznaki
6
Mega szybka i dyskretna wysyłka, no i oczywiście dzięki za masę gratisów. Polecam jak najbardziej.
1000012326.jpg

Gandzior Indor

Gdzie się gapisz?
Weteran
Buchów
9,338
Odznaki
15
Realizowałem u nich bon konkursowy - obsługa na najwyższym poziomie. Szybko, sprawnie, dyskretnie i jeszcze dorzucili masę gratisów ze swojej stajni do zamówienia. Nic tylko polecać!

1000036030.jpg

1000036035.jpg

1000036036.jpg

Majki77

Active member
Buchów
0
Ok pół roku po jednorazowych zakupach zakupach w tym sklepie odwiedzili mnie smutni panowie(lato poprzedniego roku). Nie mieli żadnego pojęcia o sytuacji, podali jedynie nr telefonu i jakieś dane od paczkomatu(nie znali szczegółów zamówienia bo wątpie, żeby się fatygowali za 100pln). Nic się nie stało ale niesmak pozostał. Widzę kilka stron wcześniej, że coś było na rzeczy.

GanjaFarmer.pl

Well-known member
Weteran
Buchów
109
Bardzo nam przykro że taka sytuacja miała miejsce. Problem firm kurierskich jest ogólnie znany, ale nie ma powodów do niepokoju, bo zdarza się to bardzo rzadko. Mimo to umożliwiamy klientom zamówienie do paczkomatu z użyciem naszego numeru telefonu. Kod do odbioru przychodzi wtedy na email, a w paczkomacie wpisuje się numer telefonu należący do nas. Ta metoda zamówień jest sprawdzona i bezpieczna.

ProfesorSush

Well-known member
Buchów
74
Myślę że nic nie udostępniacie, każdy klient może wklepac numer sklepu czy tego chcecie czy nie, ja tak robię w każdym sklepie i nigdy nie miałem problemów z paczkami, ani żaden sklep się nie czepiał.
Ewidentnie macie duży problem z bezpieczeństwem i masa sygnałów do was wraca. Sygnaly wskazują że to nie w firmie problem, a po za. Widać jak wół że musicie nadawać z innego miasta lub ze spółki córki, bo jesteście na ostrej inwigilacji, a to odbija się na klientach i psuje długą dobrą renomę.
Wiadomo BHP przede wszystkim i nic na siebie, ale słupy też nie są zadowolone jak smutni panowie w czarnych strojach ich odwiedzają.

Proponuję zrobić ustawkę przesyłki wysyłać do siebie lokalnie i sprawdzić reakcje służb oraz jak faktycznie ma się sytuacja. Jeżeli faktycznie coś się dzieje to chyba będzie sprawa kryminalna xD i do płokuratuły

GanjaFarmer.pl

Well-known member
Weteran
Buchów
109
21-gratis-1.jpg

Black Friday na Ganja Farmer!
Wystartowała promocja na Black Friday. Jeśli dodasz do koszyka dowolne 2 nasiona, jedno dodatkowe możesz wybrać sobie gratis w koszyku.
Promocja działa wielokrotnie, więc przy każdych 2 nasionach możesz dobrać kolejne gratis.

Dodatkowe nasiono możesz wybrać z listy dostępnych gratisów:
Apricot Gorilla Auto
Mimosa Zkittlez Auto
WiFi OG Haze
White Widow
Amnesia F1 Fast

Do tego dochodzi -20% na nasiona Ganja Farmer, więc łącząc obie akcje — dostajesz nawet 50% więcej nasion, a zapłacisz 20% mniej. Taka okazja szybko się nie powtórzy. Promocja obowiązuje do poniedziałku (01.12).

ProfesorSush

Well-known member
Buchów
74
Karły to wybryk growera i braku obycia z automatami, a nie genetyki. Ale miło że się zwierzyłeś z tego.

Jotu

Well-known member
Buchów
2,863
Odznaki
4
Siema, realzacja zamówienia ekspresowa mimo sporej odległości. Zamówienie realizowane z bonów, zwrócę uwagę na to że przekroczyłem kwotę bonów oczywiście dopłacając, sklep zwrócił mi tą różnice w postaci bonu na następne zakupy za co dzięki. Jak dla mnie wszystko w porządku z realizacją zamówienia i dostawa. Zdjęcie na dole przedstawia moje zamówienie, góra moje zamówienie, dół gratisy. Nie ma na zdjęciu gadżetów reklamowych które oczywiście też były. Pozdrawiam

1000079938.jpg

GanjaFarmer.pl

Well-known member
Weteran
Buchów
109

🍃 Dżungla zamknięta w czterech ścianach 🏡 -20% na odmiany typu Indoor 🔥

Wzbogać swoje zbiory o topowe odmiany fotoperiodyczne. To idealna okazja, by zdobyć unikatowe linie genetyczne i legendarne klasyki do swojej prywatnej kolekcji w wyjątkowej cenie.

🧬 Prawdziwa gratka dla koneserów domowego kolekcjonerstwa!

>>
SPRAWDŹ NASIONA KONOPI INDOOR <<

GanjaFarmer.pl

Well-known member
Weteran
Buchów
109

🔝 Ekstremalna moc w Twojej kolekcji!

Mamy coś dla kolekcjonerów, którzy mierzą wysoko. Zestawienie odmian o ekstremalnym potencjale, stworzone by dominować w każdym profesjonalnym klaserze.

💪 Tylko teraz: -30% na najsilniejszą genetykę

Wyselekcjonowaliśmy odmiany, które przesuwają granice możliwości. To absolutna elita pod względem stężenia substancji aktywnych. Teraz możesz uzupełnić swój klaser o najmocniejsze pozycje w naszej ofercie z rabatem aż 30%.

>> SPRAWDŹ NASIONA ODMIAN O WYSOKIM STĘŻENIU THC <<​

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół