• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ganja zapachowa

Wyszukiwarka Forumowa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Czy odmiany zapachowe typu cinnamon, orange bud, grapefruit, chocolate itp mają żeczywiście wyczuwalny zapach owoców (itp)? Czy jest on na tyle mocny by zagłuszyć smrodek rosnącej mj?

M

marley

Guest
szczerze w to watpie!producenci pisza tak tylko by pobudzic wyobraznie i zachecic do zakupu.no al zawsze mozna sprowbowac!pozdro

P

predator

Guest
hmm nie wiem dokładnie ale np.-orange bud- pewnie pachnie pomarańczami -grapefruit- pachnie jak grejfrut a chocolate jak czekolada :thumright:

D

delete

Guest
koyot w grow pisał ,że jego grapefruit smierdzial jak kocie siki dopiero na koniec zaczol przypominac grapefruit

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Pytam bo zamówiłem cinnamon i ciekawi mnie czy bedzie smokował cynamonem. Poza tym lepiej żeby śmierdzialo cynamonem niż mj bo mama pozwoliła ale jak bedzie smierdzialo to sie rozmysli

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
mysle ze to tylko nazwa, np blueberry nie pachnie jak niebieska porzeczka (nie wiem jak blueberry jest po polsku, ach ta ameryka :( hehe)

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
no ale np. grapefruit pachnie bardzo podobnie do prawdziwego owocu. A blueberry zawdzięcza tą nazwę chyba kolorowi budów.

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
grapefruit podobno wali moczem kota :bounce: hahaha :cheers: jak sie dobrze wczujesz to dopiero poczujesz zapach grapefruita :D

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
w dupie u czarnucha :D wali na serjo :p nie sugeruj sie tylko na tym co przeczytasz w necie :) wali i tyle :D hahahah :D

gałgan

Banned
Buchów
1
:scratch: :scratch: :scratch: :rendeer: :rendeer: Lubo mama ci pozwoliła ? :santa:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół