akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ganja zapachowa

Wyszukiwarka Forumowa:

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
479
jesli chesz miec smakowe/zapachowe zielsko to dopraw je po ususzeniu :) pozatym roslinka nie ma smrodku tylko ładny zapaszek :D

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
właśnie ty wiesz, czy ten twój orange bud pachnie typowo jak zielsko czy na serio owocowo?

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mi niestety nie pozwolila i wole nie pytac :D wole by to zostalo w mojej slodkiej tajemnicy z nixem :) Respect 4 N!x :]

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Hmmm mnie zastanawia jak można otrzymać odmiane zapachową/smakową... Przecież nie krzyżują ganji z np. pomarańczą, a jednak podobno ma ona taki zapach/smak.

Ktoś wie albo ma jakiś pomysł jak to się odbywa?

H

haszyszekk

Guest
Ogólnie to niektórzy mają spoko starszych,,, jak ja :cheers: Chciałem mieć 2 rośłinki i sie spytałem starszej i od słowa do słowa z jej pomoca mam teraz na garnuszku 18 szt ;) :cheers: Ogólnie wspracie i zainteresowanie jest nieocenione :salut: pzdr

zembfy

Well-known member
Buchów
1
predator napisał:
hmm nie wiem dokładnie ale np.-orange bud- pewnie pachnie pomarańczami -grapefruit- pachnie jak grejfrut a chocolate jak czekolada :thumright:
tak holenderski bud pachnie tak lekko pomaranczami ale nie zeby maskowal ten zapach ;] tak jest z zielskiem BUBLELICIOUS czy jakos trak ono pachnie landrymnkami albo guma balonowa :D i ma sie ochote to zjesc nie palic
:D

Ż

żółf

Guest
w sumie tak i wsumie nie.ale gdzies slyszalem ze dobrze jest po ususzeniu w***a* do samarki i pokroic cytryne i pomarnczu w drobna kostke i wypac. za***iste efekty bo po pierwsze ziolko tak szybko nie wysycha na pieprz i przenika troszke zapachem cytrusow;>

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
479
lubo napisał:
właśnie ty wiesz, czy ten twój orange bud pachnie typowo jak zielsko czy na serio owocowo?

pachnie cytrusami - w sensie jak owocee cytrusowe: ni to cytryna, ni pomarancza, mandarynki, grejpfrut, taki mix cytrusowych zapachow.

K

KaroLt23

Guest
a ja mam pytanie jak pachnie canadian??? bo podobno to zapach który jest niepowtarzalny?? mam zamiar go na outa09 posadzic i sie pytam bo zwykły Ruderalis skunk i jego zapach już mi sie przestał podobac!:zjarany:

Gri3u

Well-known member
Buchów
2
Mój passion pachniał cytrusami ,a jeszcze jeden z outa 2006 pachniał bananami ( w fazie weg.) ale tak intensywnie ze sie zakochałem w tym zapachu. Moze ktos wie co za odmiana pachnie bananami ? bo jej nie znalem, pestki dostalem od kumpla niby z NL byly

dr.evil

Active member
Buchów
5
a ja mam pytanie jak pachnie canadian??? bo podobno to zapach który jest niepowtarzalny?? mam zamiar go na outa09 posadzic i sie pytam bo zwykły Ruderalis skunk i jego zapach już mi sie przestał podobac!:zjarany:

Niepowtarzalny owszem, bo pachnie jak kiepskiej jakości kuweta, co kto woli ;)
Jak chcesz to mozemy przehandlowac bo mam chyba 4 albo 5 pestek canadian reg.

IceeKub

Well-known member
Buchów
0
Wcale nie prawda Orange nie pachnie jak pomarańcz . :)

KaSzMiR

Well-known member
Buchów
1
A co jest dobre na to zeby zniwelowac zapach roslinki??Postawic cos przy wentylacji albo cos ??

tyfus

Well-known member
Buchów
5
Wysmarować boxa gównem od zewnątrz.
Trochę już jesteś na forum, powinieneś wiedzieć że od tego są filtry węglowe.

KaSzMiR

Well-known member
Buchów
1
Ale filtr jest nie na moja kieszen:zjarany:Wiem o tym ze takie cos jest.Ale sie pytam czy jest inny sposób

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół