akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ganja zapachowa

Wyszukiwarka Forumowa:

tyfus

Well-known member
Buchów
5
Skutecznego nie ma. Filtr możesz zrobić samemu.

DziadBorowy

Well-known member
Buchów
1
jeśli filtr węglowy nie jest na twoją kieszeń to odpuść sobie ! bo pestki i lampka też kosztuje !

fakamada

Active member
Buchów
0
Naprawdę polecam Big Bang od Greenhouse. Piekny zapach zielonych jablek.
(druga polowa flo)

RapowePestki

Well-known member
Weteran
Buchów
4
ja mam orange bud ale na dzień dzisiejszy jest na weg więc nie powiem jak coś to napisze ci na pw

Fernandoo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
california orange bud pachnie winogronami dosyć ostro a po wysuszeniu stuff za***iście pomarańczowo tyle

S

Sławuś z council estate.

Guest
Blueberry to chyba "borówka" po naszemu. Nic nie ma wspólnego z borówkami, może komus się skojarzył wygląd topów. Za to odmiana "cheese" bardzo smierdzi. Ziomuś miał to w pudełeczku w swojej pracowniczej szafce w szatni a na drugim końcu zakładu (jakieś sto metrów) zmianowy Eddie to wywęszył i mu powiedział żeby lepiej się ukrywał z paleniem bo może jakiś kierownik się przysrać. A zakład nie należał do najczystszych i waliło tam różnymi rzeczami, smary, oleje, wyziewy z pieców, czasem wyciek amoniaku.

Green Warrior

Well-known member
Buchów
1
. Ziomuś miał to w pudełeczku w swojej pracowniczej szafce w szatni a na drugim końcu zakładu (jakieś sto metrów) zmianowy Eddie to wywęszył i mu powiedział żeby lepiej się ukrywał z paleniem bo może jakiś kierownik się przysrać. A zakład nie należał do najczystszych i waliło tam różnymi rzeczami, smary, oleje, wyziewy z pieców, czasem wyciek amoniaku.[/quote]
w ch*j andersen x2:lol3:

sebol3d

Well-known member
Buchów
1
ej bez przesady z tymi bajeczkami
ale nie spotkalem sie z "zamachowymi sztukami" !!!
ale podobno bardzo miłe doswiadczenie

Makaveli

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Ja osobiście paliłem California Orange prosto z holenderskiego Coffica i ma naprawde przyjemny aromacik Super skun tez jest smaczny !!!!

buszek

Well-known member
Buchów
1
Super skun tez jest smaczny
chyba "Super skunk"!

Hmmm mnie zastanawia jak można otrzymać odmiane zapachową/smakową... Przecież nie krzyżują ganji z np. pomarańczą, a jednak podobno ma ona taki zapach/smak.

Ktoś wie albo ma jakiś pomysł jak to się odbywa?

No właśnie - to bardzo ciekawe, a nikt nie odpowiedział. Czy ktoś zna odpowiedź???

Ostatnia edycja:

loozak

Well-known member
Buchów
1
Myślę że po prostu bawią się ich dna i ganji do łańcucha wszczepiają gen pomarańczy odpowiadający za zapach

emo

Well-known member
Buchów
0
Myślę że po prostu bawią się ich dna i ganji do łańcucha wszczepiają gen pomarańczy odpowiadający za zapach
Nie skomentuje tego, ale powiem jedno to ja poproszę wprowadzenie do mojego DNA genów lamparta to będę szybciej biegał.Fajnie nie? heheh

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół