• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Gdzie chować zioło?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Jako że nigdy mi domu nie przeszukiwano to nie wiem gdzie policja węszy w szukaniu zioła, więc pytam. Gdzie chować zioło, żeby go nie znaleźli? Załóżmy, że mam tylko 1 woreczek na kilka gram zioła. Czy np. dobrze jest je ukryć za meblościanką, czy w telewizorze? Chodzi mi o to, byście podali miejsca i rzeczy, które przeszukują i których nie przeszukują. Pytanie jest kierowane do "znawców", czyli takich, którym dom przeszukiwano. Oczywiście nie chodzi tu o przeszukiwanie z psami, bo u mnie raczej ich nie mają.

G

Guest

Guest
JA KIEDYS CHOWAŁEM W PORCELANOWEJ SPUCZCE KLOZETOWEJ ALE TO JUZ PSZESZŁOSC TERAZ MIESZKAm ZE SWOJĄ RODZINA i mam to w d.... tak samo mam w d.... policje :) mam sejf i tylko ja wiem gdzie on jest hihihihihhihi

Domking

Well-known member
Buchów
0
Jak masz kosz na smieci na zewnacz to tam w***aj. Nigdy nie sprawdzaja. Tylko uwazajnzeby smieciarka ci nie zabrala

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
Jeżeli nie mieszkasz sam , nie chowaj w swoim pokoju . Jak ktoś Cię sprzedał trzepią tylko twój pokój ;) :bball:

G

Gość

Guest
Wolałbym chować raczej w jakimś czystym miejscu. :mrgreen:
A czy w poszukiwaniach rozkręcają jakieś sprzęty rtv? Czy mógłbym je schować np. w monitorze czy głośnikach?

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
مانسون;839340 napisał:
:mrgreen:
A czy w poszukiwaniach rozkręcają jakieś sprzęty rtv? Czy mógłbym je schować np. w monitorze czy głośnikach?
Nie, w przeszukaniach wprowadzają psa i on sie juz o to postara żeby Twoje zioło w głośniku wyniuchac.
W domu sie dużej ilości trawy nie chowa bo psa tak łatwo w chu*a nie zrobisz.

G

Gość

Guest
Tak, wiem. Psa się nie da w chu*a zrobić. Nigdy nie trzymam zioła w domu, ale pytałem na wszelki wypadek.

thcanin

Well-known member
Buchów
0
w kratce wentylacyjnej.zdejmujesz ja i tam chowasz.i zaden pies niewyczuje...

SzalonySzaleniec

Well-known member
Buchów
0
Myśle, że dobrym pomysłem byłoby podwójne denko w szufladzie ze skarpetkami :spalony:

edit: albo jak masz akwarium to kup sobie jakąś ozdobe w stylu gliniane korzenie (ja kupowałem w bricomarshe [czy jakoś tak sie to pisze], są puste w środku i tam pakiecik w szczelnie zamkniętej samarze schowasz spokojnie, a pies raczej tego nie powinien wyczuć :D )

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Hm, a po co wy właściwie o tym piszecie? Żeby "niebiescy" mieli gotowy wykaz miejsc, które należy sprawdzać? No chyba że ktoś myśli, że policije nie przeglądają forum.#.com...:freak2:
Najlepszy schowek to taki, o którym nikt nie wie, a nie taki, którym pochwali się na ogólnodostępnym forum

G

Gość

Guest
Hm, a po co wy właściwie o tym piszecie? Żeby "niebiescy" mieli gotowy wykaz miejsc, które należy sprawdzać? No chyba że ktoś myśli, że policije nie przeglądają forum.#.com...:freak2:
Najlepszy schowek to taki, o którym nikt nie wie, a nie taki, którym pochwali się na ogólnodostępnym forum

To się później skasuje temat.

G

Guest

Guest
to schowajmy wszyscy sobie w dupie :lol3: tam tez beda szukac ....auch :freak2:

G

Gość

Guest
Też myślałem to samo co Raf, ale cóż, zapytałem. Macie racje, temat trzeba skasować. Dzięki za odpowiedzi. A z tymi pestkami to... :mrgreen:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół