Dzięki, szukam coś na zasadzie DIY , rozumiem, rura, podstawę zespawać, dochodzą jeszcze zawory, gwinty, filtry, zaciski itd, miałem nadzieję , że znajdę gotowca coś na zasadzie : kup produkt X, kup produkt Y , itd, ale rozumiem że na naszym forum średnio jeszcze, ale spoko, rozbiorę to na części pierwsze i ogarnę - na polskich stronach taki produkt około 1000zł, na amazie około 600zł, a domyślam się że to koszt około 200zł z materiałówKup kawał kwasowki, idź kogoś kto Ci to zaspawać, nawierc, przetnij na pół, nagwintuj i czesc siemano. Ale pewnie więcej wydasz ma narzędzia niż na te tubę.
A tu jeszcze koszt pompy próżniowej i komory dochodzi... Pozwoli Ci oszczędność na to?
Pokaż gdzie taki kupisz w PL?ogarnę - na polskich stronach taki produkt około 1000zł, na amazie około 600zł, a domyślam się że to koszt
Pokaż co tam Ci wyszło z tego dmePolecam Unikatowe Bonga, oferują 3 rozmiary szklanych tub, korzystałem z najmniejszej i wchodzi tam koło 10g.
Mam i największą i najmniejszą - tylko irytuje mnie te zapinanie dołu, widzę u Ciebie metalowa obejma, u mnie to wyglądało trochę bardziej amatorsko - bałem się że ścisnę za mocno Ogólnie system stojącej tuby wygląda na bardziej wygodnyPolecam Unikatowe Bonga, oferują 3 rozmiary szklanych tub, korzystałem z najmniejszej i wchodzi tam koło 10g.
Pokaż gdzie taki kupisz w PL?
No ni maNo to za 1000zl masz aluminiowa rurkę do open blast a gdzie zawory zaciski manometry adaptery?
Panie wsadź se go pan to nie jest to samo aż byłem ciekawy czy coś pominelem poszukując tego wszystkiego wcześniej ale jednak się nie myliłemDexso E.O.E. Systems - ekstraktor do oleju
Dexso to firma, która przygotowała idealny pojemnik do przeprowadzania procesu ekstrakcji.grower.com.pl
Pokaż co tam Ci wyszło z tego dme
Ogólnie system stojącej tuby wygląda na bardziej wygodny
Co do tego ile wejdzie, akurat udało mi się wepchać około 20+ do małej ale zbytnio ubiłem i słabo wyszło, więc nie polecam zbijać na maxa w tubę..
PS. na ile takich małych tub wystarcza Ci jedna butla DME ? x 2-3?