akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Gdzie dostanę tube do ekstrakcji oleju ?

Wyszukiwarka Forumowa:

haczyk

Well-known member
Buchów
104
IMG_7842.jpg

IMG_7843.jpg

Na pierwszy raz będzie.

haczyk

Well-known member
Buchów
104
Jeszcze nie próbowałem. Robiłem wszystko niby jak trzeba. Nie wiem czemu tak wyglada. Pachnie nienajgorzej. Ogólnie na zdjęciach dziwnie wyglada. W naczyniu kolor bursztynowy a na papier jak zdrapalem to czarny na zdjęciach.
Tak wygladal jak gaz odparował:
IMG_7844.jpg

Ostatnia edycja:

JimmyCzuuu

Respekt czuje przed naturą
Buchów
4,150
Jeszcze nie próbowałem. Robiłem wszystko niby jak trzeba. Nie wiem czemu tak wyglada. Pachnie nienajgorzej. Ogólnie na zdjęciach dziwnie wyglada. W naczyniu kolor bursztynowy a na papier jak zdrapalem to czarny na zdjęciach.
Tak wygladal jak gaz odparował:
IMG_7844.jpg
To jest darkbho za duza temp podczas odparowywania gazu i taki efekt kolor powinien być złoty żółty

haczyk

Well-known member
Buchów
104
Jak to leżało najpierw w garażu pare godz i temp była z 10 st, a potem w pomieszczeniu co było ok 20 st. Żadnych kąpieli nie robiłem. Micz mówił ze na dme ciemne wychodzi nie jak na butanie.

MiczBuhanen

Well-known member
Buchów
6,520
Odznaki
7
To nie jest bho tylko dho (dimethyl ether). U mnie też takie ciemne wychodziło na eterze, jednak butan najlepszy z rozpuszczalnikow

Charlito

Zdrowy pacjent
Buchów
1,000
Odznaki
5
Jak to leżało najpierw w garażu pare godz i temp była z 10 st, a potem w pomieszczeniu co było ok 20 st. Żadnych kąpieli nie robiłem. Micz mówił ze na dme ciemne wychodzi nie jak na butanie.
Ciemne ok, ale aż tak że czarne?
Moje wygląda trochę bardziej apetycznie.
1000003717.jpg

Charlito

Zdrowy pacjent
Buchów
1,000
Odznaki
5
Jakiś kożuch się tam zrobił? Weź to rozsmaruj tak cienko jak tylko się da i zostaw na jakiś czas. Powinno być wtedy twarde i kruche, jak szkło.
Może wiocha to co tu napiszę ale mi się przypomina, jak kiedyś robiło się lizaki z cukru na patelni. Ta sama konsystencja i kolor :crazy:

haczyk

Well-known member
Buchów
104
Lezy otwarte i nie zasycha. Normalna żywica klejąca.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół