akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

GDzie DOstane nasiona bielunu ?:D

Wyszukiwarka Forumowa:

depres15

Well-known member
Buchów
0
elo ziomy tak czytam osbie i tym bielunie i mam ochote sprubowac ale gdzie to moge dostac jesli sie ktos orientuje to odpiszcie ;)???:D:D

M

mundzi

Guest
No nie wiem w sklepie ogrodniczym kupisz napewno bo to jest kwiatek:p ja to bralem 2 razy piz*a po tym jak hu*!! haloony ma za***is** :tongue:

ALE SZCZERZE NIE POLECAM MOZNA SIE ŁATWO PO TYM PRZEKRĘCIĆ :thumbdown:

depres15

Well-known member
Buchów
0
ale spróbować zawsze można raz a da sie uzależnić od tego ? i co mam to palic suche czy jesc rnormalne liscie ? hehe

szareczek

Active member
Buchów
0
Nie no z tego co wiem to sie wpie****a jakieś ziarenka które on ma w pąkach?? ale człowieku ostrożnie z tym, bo podobno można stracić wzrok albo i nawet psychike...i skończysz w zakładzie psychiatrycznym..więc lepiej ostrożnie..a jak już to rozsądnie ;P

depres15

Well-known member
Buchów
0
ooot musi niezlego kopa miec hehe ok dzieki za ifo syskim ;)

pzdro!!

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
bieluń jest na allegro.10 zł za 200 nasion. nie bierz tego, krzywde sobie możesz zrobić, jeden koleś sobie obcioł język i penisa...

szareczek

Active member
Buchów
0
Akcje są za***iście ostre, haalucynacje taksamo..Wiec ak już chcesz to brać to radze ci żeby przytobie był ktoś wtedy kto będzie cie pilnował...! Najlepiej aby ten 'ochroniarz" nic niebrał..

L

leszu1

Guest
nie radze mozna szybko przedawkowac ,znałem kiedys kolesia który zmarł od tego gówna.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
mozna dostać zapaści, halucynacje nieziemskie, ale pogarsza bardzo wzrok na kilka dni

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
Miej kogos do opieki(X2) i jedziesz... Jak cos to poczekaj do jesieni... gdzieś znajdziesz...

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ja zamierzam jeść bielunia jak tylko wyrośnie podnosząć dawki o 5 co 3 dni, aż dojdę do bezpiecznej zacznając od 30.

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Zacznij od większej ilości ja na swoją wage wtedy co to jadłem warzyłem ok 70 kg i zjadłem ponad 120. Osobiście proponował bym ci coś ok 50 -60 na raz. Co do liści to czytałem , że wystarczy zjeść od 5 do 100 liści zależy od stopnia wytrzymałości. Depres 15 raczej jak przezyjesz ten stan i dojście organizmu do prawidłowego działania to szybko nie będziesz chciał jeść jeszcze raz . Masz taką faze, że normalnie latasz. Jeśli chcesz się konkretnie odużyć to jedz bieluńa, SmAcZNeGo opisz jakie miałeś fazy.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Zacznę od 30. Kolesie po 50 kończyli na detoksykacji.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół