nasiona marihuany

Gdzie hodujecie? (ma być "uprawiacie" .::ARKAN::.)

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
A

Aris

Guest
Siema :queen:
Zapewne nie wszyscy macie własną chatę lub pozwolenie od rodziców na uprawę zioła (niestety), więc gdzie hodujecie swoje ziółka?? chyba nie na parapecie?? Jestem nowy i chcę sobie jakoś po kryjomu zahodować (że co ? .::ARKAN::.) zioło, bo nie lubię kupować zakrapianej ganji od dealerów.[/b]

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Na początek:
Świnie się hoduje
Rośliny uprawia
Ja starszych przyzwyczajałem i przez pierwsze 4 lata miałem różnego rodzaju sieje/bag plant/white widow na parapecie. Obecnie mamuśka czai co i jak w szafuni się świeci ale jakoś nic nie mówi poza "znajdź sobie jakieś normalniejsze hobby" :geek:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Aris napisał:
Zapewne nie wszyscy macie własną chatę lub pozwolenie od rodziców na uprawę zioła (niestety), więc gdzie hodujecie swoje ziółka?? chyba nie na parapecie?? Jestem nowy i chcę sobie jakoś po kryjomu zahodować zioło, bo nie lubię kupować zakrapianej ganji od dealerów.

Jeżeli nie masz gdzie uprawiać to nie bież się za to.

S

SOLARR

Guest
Co racja to racja .
Połowa sukcesu to dobra miejscówka na bezstresową uprawę.

Ż

żółf

Guest
ja zapiepszam w piwnicy,koncze budowe boxa(roslina ma juz 2.5 tyg. i narazie stoi pod 4 kompaktami 21W na biorku w mini boxie) ale w piwnicy najwiekszym problemem jest prad!!!!!!!! :pl: i powietrze !

G

giant817

Guest
ja hoduje 6 roslin to powiedzialem dla matki ze z karmy dla papug:D i ta ko sadze.powiedz dopiero jak zasadzisz beda gatki w styly a poco przeciez to narkotyki :( no i muwisz ze to odmiana z ktorej robi sie ubrania :p to wszystko :queen:

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hehe pozwolenie mnie matka sieje kiedys podlewala a wiedziala i tak ze jest w mini boxie(szafka) o dziwo oswietlalem stara drewniana pokrywa od akwarium i wyrosly duze rosliny w mgnieniu oka;) ciekawe czy by sie to sprawdzilo z dobrymi pestkami elo;)

hlor

Well-known member
Buchów
2
Piwnica to dobre miejsce bo rachunki za prad rozkladane sa na wszyskich mieszkancow i nikt ci nic nie wykryje i przewaznie piwnica jest graciarnia i jesli sie dokopiesz do jakiegos katu do ktorego nikt przez ostatnie dziesiec lat nie zagladal to mozesz tam malego boxa postawic na jedna albo dwie rosinki. A potem go tymi gratami przysypujesz(maskujesz) samego boxa mozesz ostatecznie tez jakos na kludke zamykac takze zadne jajko ciekawskie ci nie looknie.

[ Dodano: 2006-07-12, 20:55 ]
A poza tym mozna produkowac CO2 w bardzo prosty sposob -------> http://www.haszysz.com/indexuprawa.php?subaction=showfull&id=1147029512&archive=&start_from=&ucat=3& <------- no i wszystko gra:D:D :queen: :salut: :thumright:

Riddick

Well-known member
Buchów
1
Re: Gdzie hodujecie?

Aris napisał:
Jestem nowy i chcę sobie jakoś po kryjomu zahodować zioło

jak dla mnie to pierwszy blad chowac roslinke to przed strymi jak bys zaczal od jednej i postawil BOXa np kolo biurka i dobrze nawkrecal ze np "w internecie wylosowali cie w dostales nasionko jakiejs tropikalnej rosliny i powiedz jakas dziwna nazwe zeby ich zgasic" i nie zapomnij powiedziec ze za darmo:)
Ja jak bym gdzies to chowal to predzej czy pozniej ktos by wyczail to mial bym prze***ane i co gorsza moglby zniszczyc roslinke.
Strarzy mysla jak cos chowa to znaczy ze jest zle. A jak zaczniesz "oficjalnie" oni sobie pomysla ze ta "egzotyczna roslinka" cos normalnego i dadza sobie spokoj.

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

arch

Well-known member
Buchów
0
ja no ot mialemt ak njapierw na balknie mialem ladna MJ 2 tygodniaowa noi poszla sie je**c bo dzin wczensij musilm byc na komisraciacie i nie wiem po co zemna poszli ;-/
noi stracielm peirwsz roslinke
mialem tygodnia przerwe potem koljne proby mini boxi ukrywanie na balknie itd
oststnio z dzilki przywiozlem 3tyg krzaka ktorego jedna czesc jest w jednej czesic pokju druga czesc do klonownia na biurku + na parapecie tez jakis gowno i rodzice dali sobie spokoj :D

[ Dodano: 2006-08-22, 02:14 ]
hlor napisał:
A potem go tymi gratami przysypujesz(maskujesz) samego boxa mozesz ostatecznie tez jakos na kludke zamykac takze zadne jajko ciekawskie ci nie looknie.

roslinka musi oddychac
Riddick napisał:
Strarzy mysla jak cos chowa to znaczy ze jest zle. A jak zaczniesz "oficjalnie" oni sobie pomysla ze ta "egzotyczna roslinka" cos normalnego i dadza sobie spokoj.

tja moi strzy sie nie nabrali na to niestety :D wkreclem ze ot ta tanczaca roslinka z allegro :D

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
arch mógłbyś ku**a przeczytać posta przed wysłaniem?

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Primo przyłączam się do "prośby" Gazometera, Arch, czytaj zanim wyślesz post.

Duo.. co to ma być? kolejny napalony dzieciak który czai wszystko przed rodzicami, nie wie jak sie za to zabrać i pewnie nie ma kasy i następnym jego pytaniem będzie, czy moge wrzucić 5 żarówek.

Jak wyżej, nie ukrywaj.. bo w domu prędzej czy później i tak się to wyda.
Zresztą od czego masz mózg? pomyśl troche logicznie.. a jeszcze lepiej poczytaj forum. Póki co kosz .

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół