• Chcesz pom贸c w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamie艣膰 link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Gdzie kontynuowa膰 leczenie medyczna marihuan膮 馃榿

Wyszukiwarka Forumowa:

cechatehace

Member
Post贸w
5
Buch贸w
0
Witam mam takie pytanie poniewa偶 wszystkie teleporady zosta艂y pozamykane trzeba i艣膰 stacjonarnie tylko w tym problem ze w tej klinice co by艂em to musia艂bym pojecha膰 na drugi koniec Polski.
Chcia艂bym zapyta膰 jak ju偶 jestem pacjentem i mam za艣wiadczenie o leczeniu do stycznia nast臋pnego roku to czy jest mo偶liwo艣膰 偶ebym poprostu poszed艂 prywatnie do lekarza rodzinnego i czy kontynuowa艂 by leczenie ? Gdzie og贸lnie kontynuowa膰 leczenie ?

s谋蹋d谋蹋丧

Well-known member
Post贸w
896
Buch贸w
2,564
Odznaki
2
Witam mam takie pytanie poniewa偶 wszystkie teleporady zosta艂y pozamykane trzeba i艣膰 stacjonarnie tylko w tym problem ze w tej klinice co by艂em to musia艂bym pojecha膰 na drugi koniec Polski.
Chcia艂bym zapyta膰 jak ju偶 jestem pacjentem i mam za艣wiadczenie o leczeniu do stycznia nast臋pnego roku to czy jest mo偶liwo艣膰 偶ebym poprostu poszed艂 prywatnie do lekarza rodzinnego i czy kontynuowa艂 by leczenie ? Gdzie og贸lnie kontynuowa膰 leczenie ?
Znajd藕 jakiego艣 m艂odego lekarza rodzinnego na nfz, a nie tam b臋dziesz kabze nabija艂 prywatnie.

T臋czowyMi艣

Well-known member
Weteran
Post贸w
606
Buch贸w
612
Odznaki
1
Lekarz POZ na NFZ, tylko m艂ody bo stary to zrobi z ciebie narkomana co pod mostem wstrzykuje sobie marihuaen No chyba 偶e z pozytywnym nastawieniem :) co za tym idzie kupujesz pione np za 270z艂 i to s膮 wszystkie twoje koszta, masz papier i dzi臋kuj臋 powodzenia. :)

GreenDoctor.pl

Well-known member
Klinika
Post贸w
161
Buch贸w
332
Doskonale rozumiem ten problem, wi臋kszo艣膰 klinik (nie receptomat贸w) otwiera plac贸wki stacjonarne, warto poszuka膰 czy w obecnej klinice tak si臋 zadzia艂o. Ja ze swojej strony pracuj臋 nad otworzeniem punkt贸w stacjonarnych po kraju - obecnie funkcjonuje Opole, Warszawa i Nysa.
W tym miesi膮cu (pewnie przysz艂y tydzie艅) otwieramy si臋 w 艁odzi, Gda艅sku, Wroc艂awiu oraz Rybniku. W planach tak偶e Lublin.

cechatehace

Member
Post贸w
5
Buch贸w
0
Doskonale rozumiem ten problem, wi臋kszo艣膰 klinik (nie receptomat贸w) otwiera plac贸wki stacjonarne, warto poszuka膰 czy w obecnej klinice tak si臋 zadzia艂o. Ja ze swojej strony pracuj臋 nad otworzeniem punkt贸w stacjonarnych po kraju - obecnie funkcjonuje Opole, Warszawa i Nysa.
W tym miesi膮cu (pewnie przysz艂y tydzie艅) otwieramy si臋 w 艁odzi, Gda艅sku, Wroc艂awiu oraz Rybniku. W planach tak偶e Lublin.
W艂a艣nie u mnie klinika jest tylko otwarta w Warszawie.
A gdybym u pa艅stwa si臋 zarejestrowa艂 to m贸g艂bym kontynuowa膰 leczenie na wizycie stacjonarnej w Opolu lub Nysie ?

cechatehace

Member
Post贸w
5
Buch贸w
0
Witam mia艂bym jeszcze jedno pytanie? Bo jest napisane 偶e kontynuacja leczenia Lekarz POZ na NFZ! Tylko na NFZ czy mog臋 gdzie艣 p贸j艣膰 prywatnie?

GreenDoctor.pl

Well-known member
Klinika
Post贸w
161
Buch贸w
332
Witam mia艂bym jeszcze jedno pytanie? Bo jest napisane 偶e kontynuacja leczenia Lekarz POZ na NFZ! Tylko na NFZ czy mog臋 gdzie艣 p贸j艣膰 prywatnie?
Chodzi o to 偶e jedynie lekarze POZ mog膮 przed艂u偶a膰 leki bez osobistego zbadania pacjenta, mo偶na kontynuowa膰 leczenie prywatnie - ale w贸wczas obowi膮zuje wym贸g osobistego zbadania przez lekarza

cechatehace

Member
Post贸w
5
Buch贸w
0
@GreenDoctor.pl pr贸bowa艂em um贸wi膰 wizyt臋 w waszej plac贸wce w Opolu bez skutku poniewa偶 telefon wy艂膮czony jak r贸wnie偶 nie otrzyma艂em odpowiedzi na maila z waszej strony

Ostatni膮 edycj臋 dokona艂 moderator:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zni偶ki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzyb贸w

G贸ra D贸艂