akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Gdzie kupujecie węgiel do filtrów.

Wyszukiwarka Forumowa:

Green John

Walczę z ostrym cieniem mgły
Weteran
Buchów
5,075
Odznaki
7
Pani Jola nie odpowiada.
Mam namiar na dobry więgiel ale z chin i trzeba zamówić więcej ale za to lepszy od primaklima czy tego sar3
Może zrzuta na kontener?

Aby Z Głową

kto pyta nie błądzi
Weteran
Buchów
1,202
Odznaki
5
W takim razie posiada ktoś te nowe croco dalej taki badziewny węgiel w środku mają? Ja mam tą starą wersję. Niech ktoś sprawdzi :)

neurofan

Well-known grower
Weteran
Buchów
4,770
Odznaki
4
Pani Jola nie odpowiada.
Mam namiar na dobry więgiel ale z chin i trzeba zamówić więcej ale za to lepszy od primaklima czy tego sar3
Może zrzuta na kontener?
Chcesz tonę z alibaby zamówić ?

Aby Z Głową

kto pyta nie błądzi
Weteran
Buchów
1,202
Odznaki
5
ch***wo wygląda... To chyba do pieca a nie do filtrów 😆

Jak ktoś wyżej wspomniał u pani Joli macie jakieś 23,4zł za kilo węgiel SAR-3 i to jest naprawdę spoko. Wystarczy rozkręcić filtr i wymienić węgiel. Przynajmniej taka cena była trochę ponad rok temu, nie wiem jak teraz. Jakby co to PW to dam maila do niej. Chociaż możliwe że po prostu gdzieś na necie też da radę znaleźć kontakt...

Edit: o proszę bardzo aż znalazłem moje zapasy, żeby fotkę zrobić... Tak wygląda węgiel do filtrów, a nie ku**a jak wyżej prosto z kopalni jakieś kamienie 😆
1000029462.jpg

@Aby Z Głową jak potrzebujesz na szybko to wyślij pw to mogę coś podesłać, mam więcej niż potrzebuję akurat...

Ogólnie to jestem trochę bardzo naćpany akurat teraz, więc nie wiem czy tak serio, czy tak dla beki wysłałeś to foto. Bo jeżeli to jest na serio, no to ku**a no nie, to znaczy, że ktoś sobie leci ostro w chu*a, to nie jest żaden węgiel aktywny, a nawet jeżeli jest, to jest jakaś najniższa jakość... No jakbym coś takiego zobaczył w nowym kupionym filtrze to więcej bym tego nie kupił 😆

Dzięki Ci Major zielarz słowny chłop węgiel odebrany. Szacuneczek 🙂

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół